Uw juwelier in Dordrecht

Welkom op de site van Juwelier Avenue Dordrecht. Wij zijn met twee winkels gevestigd in het centrum van de stad.

Avenue Bagijnhof heeft een ruime keuze in horloges en sieraden. U vindt hier de meest actuele modemerken. Op de eerste verdieping is de Avenue trouwringenstudio gevestigd. In deze aparte ruimte kunt u in een leuke sfeer uw wensen kenbaar maken.

Avenue Sarisgang heeft veel te bieden op het gebied van horloges en sieraden. Hier vind u onze uitgebreide goud collectie. Daarnaast hebben wij de grootste Buddha To Buddha collectie van de regio.

Met beide winkels zijn we goed vertegenwoordigd in Dordrecht, samen een groot en divers assortiment horloges, sieraden en trouwringen in elke prijsklasse.

Uw horlogewinkel en sieradenwinkel

Naast het nieuwste en uitgebreide aanbod horloges en sieraden, kunt u ook voor uw reparaties terecht bij Juwelier Avenue. Wij repareren zelf in eigen atelier en maken daarbij gebruik van een goudsmid en horlogemaker.

Uw reparaties worden met de grootste zorg behandeld. Wist u dat u ook bij ons terecht kan voor service & onderhoud aan horlogemerken en klokken die wij niet verkopen? Geen probleem!

Uw sieraad laten ontwerpen? Ook dat kan bij Juwelier Avenue Dordrecht. Heeft u een mooi ontwerp of een sieraad waar as in verwerkt moet worden? Neem dan contact op met ons.

Uw trouwringenspecialist

Heeft u trouwplannen? Kom bij ons langs of maak een afspraak om in alle rust uit onze trouwringencollectie te kiezen in de Avenue trouwringenstudio.

Wij beschikken over een grote collectie trouwringen waaronder de mooie collectie van Aller Spanninga. Voor elk budget een mooi paar ringen. Heeft u nog geen keuze kunnen maken, wij kunnen ook uw trouwring ontwerpen.

U kunt trouwringen kopen in verschillende stijlen en diverse prijsklasse.

0
jaar een begrip
0
tevreden klanten
0+
merken in huis

Een extra service van ons:

Als u bij ons een horloge koopt is de batterij altijd gratis. Zodra de batterij leeg is, neemt u uw garantiebewijs mee en dan vervangen wij voor u de batterij gratis in één van de winkels in Dordrecht. Wilt u er zeker van zijn dat uw horloge waterdicht is en blijft dan kunt u uw horloge achterlaten en binnen maximaal twee dagen uw horloge weer ophalen. De kosten bedragen dan €20,-. Als u het horloge niet bij ons heeft gekocht dan bedragen de kosten €27,50.