Over ons2020-03-12T09:59:07+01:00

Uw juwelier

Juwelier Avenue is met twee panden gevestigd in het centrum van Dordrecht. Waarbij de één meer gefocust is op horloges, richt de ander zich meer op sieraden. Door deze scheiding kunnen wij een groot aanbod aan u tonen. Door de webshop kunt u alles van beide winkels in één opslag zien.

Uw horlogezaak

Naast het aanbod van gloednieuwe horloges, kunt u ook voor uw reparaties terecht bij Juwelier Avenue. Deze worden met de grootste zorg in behandeling genomen. Verder kunnen we ook de service van uw Tissot, Baume & Mercier, Zenith, Ebel of Chopard horloge voor u verzorgen.

Uw trouwringenspecialist

Heeft u trouwplannen? Naast ons groot assortiment horloges en sieraden ontvangen wij u ook graag voor trouwringen. Boven Juwelier Avenue op de Bagijnhof hebben we een trouwringen studio met een mooie collectie trouwringen. Wij kunnen voor u de volgende merken leveren: Alliance, Eclat, Breuning, Promises.

0
jaar een begrip
0
tevreden klanten
0+
merken in huis

Een extra service van ons:

Als u bij ons een horloge koopt is de batterij altijd gratis. Zodra de batterij leeg is, neemt u uw garantiebewijs mee en dan vervangen wij voor u de batterij gratis in één van de winkels in Dordrecht. Wilt u er zeker van zijn dat uw horloge waterdicht is en blijft dan kunt u uw horloge achterlaten en binnen maximaal twee dagen uw horloge weer ophalen. De kosten bedragen dan €20,-. Als u het horloge niet bij ons heeft gekocht dan bedragen de kosten €27,50.