TW Steel horloge SALE

TW Steel horloge SALE

Bent u op zoek naar TW Steel horloge SALE? Dan bent u bij Juwelier Avenue aan het juiste adres! Juwelier Avenue is een juwelier met twee winkels, welke beide liggen in het centrum van Dordrecht. In deze winkels kunt u horloges van TW Steel vinden, maar ook online! Naast onze twee winkels hebben wij namelijk ook een webshop. Regelmatig zijn er horloges van TW Steel in de SALE. Bent u benieuwd naar de TW Steel horloges? Dan kunt u onze volledige TW Steel collectie bekijken

Meer bekijken
Specifieke wensen?

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Het merk TW Steel

TW Steel onderscheidt zich duidelijk van de rest. De horloges hebben een flink formaat. Deze is vaak al op een grote afstand herkenbaar. Ook hebben de horloges een stoere uitstraling. Het grote formaat van de horloges is niet alleen een hype maar behoort tot de identiteit van TW Steel. Door dit grote formaat behoort het merk letterlijk tot de grote jongens onder de horlogemerken.

Ook is het gebruik van staal een duidelijk kenmerk voor TW Steel, wat staat voor “The Watch in Steel”.

TW Steel horloge SALE bij Juwelier Avenue

Bij juwelier Avenue vindt u een complete collectie horloges van Citizen en andere grote merken. Deze andere merken zijn Armani, Calvin Klein, Diesel, Casio en meer. Bekijk gerust al onze merken.

Alle horloges welke in de winkel en webshop te vinden zijn worden door ons persoonlijk geselecteerd. Daarbij volgen wij altijd de laatste trends. Hierdoor creëren wij een divers aanbod. Regelmatig zijn er horloges in de SALE.

De volledige TW Steel collectie (en collecties van andere merken), kunt u op uw gemak online bekijken. In onze uitgebreide webshop vindt u alle modellen gesorteerd per merk. Daarnaast vindt u alle benodigde informatie en foto’s per model. U kunt ze vervolgens gemakkelijk online bestellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw horloge veilig en snel bij u wordt bezorgd. Onze klanten profiteren daarnaast altijd van een ruime service. Zo heeft u eindeloos garantie op de vervanging van lege batterijen. Tevens is het waterproof maken van uw horloge geheel kosteloos.

Heeft u vragen over een van onze horloges? Dan kunt u altijdt contact opnemen, of langskomen in één van onze twee juweliers.