Ti Sento Milano ketting

Ti Sento Milano ketting

Bent u op zoek naar een Ti Sento Milano ketting? Dan bent u bij Juwelier Avenue op de juiste plek! Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan sieraden van onder andere Ti Sento, Ania Haie, IXXXI en nog veel meer. U kunt bij ons online de gehele collectie shoppen met gratis verzending vanaf 50 euro. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in één van onze twee winkels in het centrum van Dordrecht. Hier helpen onze medewerkers u graag verder en kunt u alle sieraden proberen.

Heeft u vragen over een bepaald sieraad? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Ti Sento Milano ketting | Juwelier Avenue

Ti Sento betekent letterlijk ‘Ik voel je’. Het merk heeft een romantische naam die bij de uitstraling van de sieraden past. Het merk is geïnspireerd door de Milanese stijl: verfijnd, on trend, maar nooit ‘over de top.’ Elk sieraad is gemaakt met vakmanschap en naast Ti Sento Milano ketting kunt u bij ons ook terecht voor ringen, armbanden en oorsieraden. Deze zijn allemaal perfect met elkaar te combineren. De kettingen van Ti Sento kunnen allemaal gedragen worden met verschillende hangers. Zo heeft u iedere keer weer een uniek en luxe sieraad met een andere touch.

Uw sieradenspecialist

Bij juwelier avenue hebben wij een passie voor ons vak. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste sieraad. Of u nu langskomt voor een mooi horloge of op zoek bent naar trouwringen. U kunt altijd bij ons terecht! In ons aanbod hebben we tal van mooie merken. Bekijk hier welke merken we allemaal verkopen.

Kom langs in onze winkel!

In de winkel langskomen voor een Ti Sento Milano ketting? Of andere mooie sieraden bekijken? Wij zien u graag in onze winkel. U vindt ons in de Bagijnhof te Dordrecht. Hier staan onze medewerkers voor u klaar. Tot snel!