Rebel en Rose armband

Rebel en Rose armband

Op zoek naar een Rebel en Rose armband? Bij Juwelier Avenue hebben wij een uitgebreid aanbod aan armbanden van dit mooie merk. In ons aanbod beschikken we over verschillende soorten armbanden zoals lederen en zilveren. Wanneer u online shopt heeft u vanaf 50 euro gratis verzending. Ook kunt u langskomen in onze winkel. Hier kunt u alle items rustig bekijken en krijgt u persoonlijk advies! Wij zien u graag in één van onze twee winkels in Dordrecht!

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Rebel en Rose armband | Juwelier Avenue

Het Nederlandse merk Rebel & Rose staat voor ultieme vrijheid en het verleggen van grenzen. Dit ziet u ook terug in de designs. De sieraden zijn allemaal handgemaakt en hebben een uitstekende kwaliteit. De kralenarmbanden van dit merk bevatten natuurstenen, zoals lava en edelstenen. De lederen armbanden worden door de beste leervlechters uit Bali gevlochten. Op dit eiland worden dan ook de zilveren armbanden met veel precisie gemaakt. Wereldwijd zijn er al meer dan 200.000 consumenten met een sieraad van Rebel & Rose. Sluit u zich aan?

Wij staan voor u klaar!

Wanneer u iets koop bij Juwelier Avenue staan wij altijd voor u klaar. We hebben veel passie voor ons vak en gaan graag met u in gesprek om te bespreken wat uw wensen zijn. Zo hebben we ruim 40 merken in ons assortiment, hier zit altijd wel iets bij wat naar uw smaak is en bij u past! Kom gerust shoppen in één van onze twee winkels aan de Bagijnhof of Sarisgang in Dordrecht of shop de mooiste merken online! Gaat u trouwen? Kom dan langs in onze trouwringenstudio waar u in een aparte ruimte geholpen wordt.

Kom langs in onze winkel!

Heeft u een Rebel en Rose armband op het oog? Kom dan gerust langs in onze winkel om deze te passen en te kijken of hij goed staat. Onze medewerkers laten u graag de gehele collectie zien en bestelen modellen na indien u dit wenst. Neem contact op voor meer informatie. Tot snel bij Juwelier Avenue!