MK horloge smartwatch

MK horloge smartwatch

MK horloge smartwatch | Zoekt u een MK horloge smartwatch? Juwelier Avenue heeft een ruime keus aan horloges! Waaronder Michael Kors horloges. U vindt onze juwelier in het centrum van Dordrecht. Wilt u meer weten over ons assortiment? Kijk dan op onze website! Klik hier.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

MK horloge smartwatch | Assortiment

Interesse in een smartwatch? Wij hebben verschillende soorten. Denk aan Michael Kors en Fossil. Naast onze online webshop verwelkomen wij u graag onze winkel. Zo kunt goed bepalen welk horloge het beste bij u past. U vindt ons aan de Bagijnhof 4 en Sarisgang 2A in Dordrecht. De Bagijnhof is speciaal ingericht voor horloges. Aan de Sarisgang vindt u andere sieraden. Bekijk hier alvast ons gehele assortiment.

Veelzijdige juwelier

Naast een smart horloge andere sieraden aanschaffen? Laat u verrassen door grote assortiment van Juwelier Avenue. Denk aan merken als Tommy Hilfiger, Seiko, Pulsar en Zinzi. Goed om te benoemen is dat wij gratis verzending aanbieding als u voor minstens €50 besteld bij ons. Wij snappen dat u soms liever in de winkel komt kijken. Op deze manier kunnen wij u ook goed adviseren over maten, kleuren en merken. Ten slotte zijn er soms producten in de aanbieding op onze website en in de winkel. Bekijk hier onze producten.

Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op! Dit doet u door te bellen naar 078 -6139003 voor horloges. Of naar 078 – 648 9762 voor vragen over andere sieraden. Natuurlijk kunt u ons ook mailen. bagijnhof@juwelieravenue.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen op de website. Klik hier.

Tot snel bij Juwelier Avenue!