Juwelier Sliedrecht

Juwelier Sliedrecht

Juwelier Avenue is met twee winkels centraal gelegen in Dordrecht samen met een complete webshop een uitstekende juwelier Sliedrecht en omgeving. Kom bij ons langs in Dordrecht, in één van onze juwelierswinkels. En laat u verrassen door kwaliteitsmerken als Buddha to Buddha, Ti Sento, Ice Watch, Diesel, Seiko, Calvin Klein en Guess. We blijven voor onze klanten continu op de hoogte van de laatste trends en nieuwste collecties op het gebied van sieraden en horloges.

Behoefte aan een persoonlijk advies? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Juwelier Sliedrecht – sieraden en horloges

Juwelier Avenue in het centrum van Dordrecht biedt een zeer uitgebreide collectie, en in onze twee winkels vindt u dan ook meer dan 40 verschillende topmerken sieraden en horloges. Samen met u gaan wij op zoek naar de perfecte stijl, passend bij uw prijsklasse en wensen. Ook beschikken wij over een professionele trouwringenstudio. Waar we met aandacht en in alle rust uw perfecte trouwringen in de collectie vinden, of zelf samenstellen.

Juwelier Sliedrecht – onze uitgebreide webshop

U kunt onze complete collectie horloges en sieraden van alle merken ook vinden in de webshop. Hierin hebben wij al onze merken overzichtelijk gesorteerd, en daarnaast kunt u zoeken binnen verschillende collecties en andere categorieën. Wij bieden aan alle aankopen vanaf €50,- gratis te verzenden, twee weken bedenktijd na uw aankoop. En uiteraard zijn wij voor vragen over uw online aankoop altijd bereikbaar in onze winkel. Ook voor het op maat maken van uw horloge of sieraad kunt u langskomen

Bekijk al onze merken online, of kom in Dordrecht langs in één van onze winkels. Wij helpen u daar graag persoonlijk bij het uitzoeken en passen van uw nieuwe horloge of sieraad. Tot slot bieden wij aan onze klanten uitgebreide extra service. Waaronder het waterproof maken van uw horloge, en een uitstekende garantie op het vervangen van uw lege batterijen. U kunt ook terecht voor het repareren van uw zilveren of gouden sieraden.