Juwelier Dordrecht

Juwelier Dordrecht

Juwelier Avenue is met twee winkels en een uitgebreide webshop uw ideale juwelier Dordrecht. Wanneer u langskomt in één van onze winkels in het centrum van Dordrecht, vindt u een ruim assortiment top merken. Waaronder Seiko, Ti Sento, Guess, Buddha to Buddha, Kyboe! Cluse, Citizen, Hugo Boss en Ice Watch. We zorgen dat wij altijd voor u op de hoogte zijn van de laatste collecties en trends, op het gebied van horloges en sieraden.

Behoefte aan een persoonlijk advies? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Juwelier Dordrecht: horloges, sieraden en meer

Bij Juwelier Avenue vindt u, in onze 2 winkels in het centrum van Dordrecht, een zeer ruime collectie met meer dan 40 verschillende top merken. We gaan samen met u op zoek naar de juiste stijl, passend bij uw wensen en budget. Naast onze winkels in het centrum  van Dordrecht beschikken wij ook over een trouwringenstudio. Waar we met veel aandacht en rust uw perfecte trouwringen uitzoeken en of samenstellen in onze trouwringen configurator.

Juwelier Dordrecht: uitgebreide webshop

Naast onze twee winkels hebben wij ook een webshop waar u onze horloges en sieraden kunt vinden. Onze collectie vindt u overzichtelijk ingedeeld, per merk en in verschillende categorieën. Wij bieden een gratis verzending bij alle aankopen vanaf €50,-, 14 dagen bedenktijd en wij zijn altijd in onze winkel bereikbaar voor vragen over uw aankoop.

Kom langs in één van onze winkels of bekijk de collectie alvast online. Wij helpen u graag met het passen en uitzoeken van uw nieuwe sieraad of horloge. Laat u ook verrassen door onze extra services, zoals garantie op het vervangen van lege batterijen, of het waterdicht maken van uw horloge.