Josh leren armband

Josh leren armband

Bent u op zoen naar een Josh leren armband? Juwelier Avenue heeft een uitgebreide collectie aan heren en vrouwen armbanden van het merk Josh. Dit merk van Nederlandse bodem bestaat uit verzilverde en lederen armbanden die in Tilburg worden vervaardigd. Het zijn niet voor niets de mees verkochte armbanden in Nederland. Wil u graag eerst de armbanden passen en voelen voordat u deze aanschaft? Kom dan langs in onze winkel in Dordrecht. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Liever online shoppen? Wij verzenden gratis vanaf 50,- en bieden een bedenktermijn van 14 dagen.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Josh leren armband kopen bij Juwelier Avenue

Als officiële dealer van het merk Josh bieden wij een ruime collectie aan. Alle armbanden zijn gemaakt van verschillende materialen waaronder luxe leer, verzilverd metaal of staal zonder nikkel, glinsterende Swarovski kristallen én een waar vakmanschap. Zo worden alle armbanden met de hand gemaakt. De combinatie van materialen zorgt voor een stoere en stijlvolle Josh armband. Laat zien wie u bent en zet uw eigen stijl neer met de armbanden van Josh. Deze mooie armbaden koopt u uiteraard bij uw favoriete juwelier.

Toch iets minder ruig en stoer? Bekijk de Rebel & Rose collectie aan armbanden hier.

Over juwelier Avenue

Kom bij ons langs in de winkel voor een uitgebreid assortiment van sieraden, trouwringen en horloges. Wij zijn met 2 locaties in de binnenstad van dordrecht te vinden. Op het Bagijnhof en in de Sarisgang. Beide winkels hebben een duidelijk verschillend segment in prijsklassen. Bij ons kunt u tevens ook terecht voor reparaties & onderhoud. Dit doen wij uiteraard altijd met grootse zorg.

Shop nu online!

Shop uw Josh leren armband online of in onze store. Uiteraard helpen we u graag bij uw aankoop in de winkel. Heeft u vragen? Dan kunt u ook eventjes bellen! Onze gegevens vindt u op de contactpagina. Tot snel bij Juwelier Avenue!