Guess horloge goud zilver

Guess horloge goud zilver

Op zoek naar Guess horloge goud zilver ? Dan bent u bij Juwelier Avenue aan het juiste adres. Met een ruim aanbod aan horloges zit er altijd wat voor u bij! Het goud zilveren horloge van Guess is er zowel voor mannen als voor vrouwen. Met deze statement horloges draagt u een sieraad om trots op te zijn.

Nieuwsgierig geworden wat wij in onze collectie hebben? Neem dan alvast een kijkje in onze webshop of kom langs in onze winkel!

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Juwelier Avenue | Dordrecht

Wij zijn Juwelier Avenue wij zijn gevestigd met 2 winkels in het centrum van Dordrecht. Waar de één meer gefocust is op sieraden is de locatie op Bagijnhof meer gefocust op horloges en trouwringen. Naast de nieuwste collectie sieraden en horloges kunt u bij ons ook terecht voor reparaties en de service van uw horloge. Met veel verschillende merken zoals Michael Kors, Rosefield, Calvin Klein en Diesel op het gebied van horloges, kunt u bij juwelier Avenue niks anders dan kwaliteit verwachten. Naar de verschillende horloge merken hebben wij ook veel bekende sieraden merken. Denk aan Ti Sento, Buddha to Buddha, Tommy Hilfiger en nog veel meer. rloge goud zilver

De Guess horloge goud zilver voor mannen is een echte eyecatcher. Met de robuuste zilveren band en gouden accenten op het uurwerk is dit horloge een luxe accessoire om te dragen. Waar de Guess horloge voor mannen groot, grof en aanwezig is. Staat tegenover dat de Guess horloge voor vrouwen veel verfijnder is. Des al niet te min zijn de horloges voor vrouwen net als voor mannen een ware eyecatcher. Echter wat subtieler en eleganter. Naast de goud zilver horloges van Guess hebben wij natuurlijk veel meer horloges in onze collectie. Van zwart naar rosé goud. Allen net zo luxe, mooi en betaalbaar.

Maak snel een afspraak | Contact

U bent van harte welkom in één van onze winkels in Dordrecht. Daarnaast bent u uiteraard altijd vrij om een afspraak te maken. U kunt telefonisch bereiken of een e-mail sturen. Wij zijn te vinden aan de Bagijnhof 4 in Dordrecht. Nog wat meer informatie over Juwelier Avenue? Kijk dan ook eens op onze blog.

Tot snel bij Juwelier Avenue!