Dames horloges Cluse

Dames horloges Cluse

Bent u op zoek naar dames horloges van het merk CLUSE? Dan kan Juwelier Avenue u zeker verder helpen! Want als u een waar pronkstuk om uw pols wilt dan is een horloge van CLUSE precies wat u zoekt. Tijdloos, minimalistisch en elegant van uiterlijk maar toch met een opvallende uitstraling. U vindt onze juweliers in het centrum van Dordrecht. In beide winkels kunt u op uw gemak alle horloges van CLUSE bekijken. U kunt ook alvast een kijkje nemen in onze webshop. Hier vindt u een gedeelte van ons aanbod in CLUSE horloges. Bij Juwelier Avenue begrijpen wij dat een horloge bestellen niet hetzelfde is als het bestellen van schoenen. Daarom nodigen wij u van harte uit in onze winkel om de gehele collectie te bekijken. Tevens kunt u zich in de winkel deskundig laten adviseren over een passend horloge. Bekijk onze contactpagina voor de adressen van onze juweliers.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

De voordelen van een CLUSE horloge

De CLUSE horloges staan bekend om hun verfijnde uiterlijk. Hiermee laten ze zien wat echt belangrijk is in het leven. De kracht van CLUSE is de eenvoud en toch verrassende ontwerpen. Bij CLUSE draait het om het ontwerpen van een uurwerk die elegantie en minimalisme vertegenwoordigen. In een wereld die heel groots is, moet je juist klein denken. De horloges maken jouw outfit compleet door de elegante uitstraling. CLUSE laat niet alleen zien hoe laat het is, maar laat u eenvoudig opvallen in alle drukte.

Wanneer u bij Juwelier Avenue een horloge aanschaft ontvangt u altijd gratis batterijen voor het uurwerk. Mocht de batterij van uw horloge na een tijd leeg zijn, dan kunt u onze winkel bezoeken. Wij vervangen uw batterij op vertoning van een garantiebewijs. Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat uw horloge waterdicht is en blijft. U levert voor maximaal twee dagen uw horloge in voor dit proces. De kosten hiervan bedragen €20,-. Heeft uw horloge niet bij ons gekocht, maar wilt u toch gebruik maken van deze service? Dan bedragen de kosten €27,-.

Dames horloges CLUSE

Het designlabel is pas sinds kort op de markt maar maakt al vanaf het begin fantastisch elegante dameshorloges van CLUSE. Hoe ze dit doen? Door continu te innoveren en te verbeteren weet dit Nederlandse modemerk keer op keer stijlvolle en elegante horloges te ontwerpen. De visie achter de horloges van dit merk is een design dat ook voor dagelijks gebruik is. In het brede assortiment van Juwelier Avenue zijn er tal van trendy CLUSE horloges te vinden.

De collectie dameshorloge van CLUSE bij Juwelier Avenue is opgedeeld in verschillende series:

  • La Bohème: De wijzerplaat van La Bohème kent geen cijfers. Het model is een kwestie van mix-and-match. Een witte wijzerplaat met gouden details of gaat u voor zwart-op-zwart? Daarnaast heeft dit model een ultradun ontwerp.
  • La Minuit: Deze hebben de grootste horlogekast. De 12 staat aangegeven in Romeinse cijfers. Varieer daarnaast met glimmend mesh of lederen band.
  • La Roche: De horloges van de La Roche collectie herkent u aan de marmeren wijzerplaat. Deze is gemaakt van echt natuursteen. Dit horloge is te verkrijgen met een band van leer of met een ‘mesh’ band in verschillende kleuren.
  • La Vedette: De La Vedette horloges zijn de kleinste klokjes uit de CLUSE collectie. De wijzerplaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren en de uren worden aangegeven met streepjes.

Bezoek Juwelier Avenue voor dames horloges van CLUSE!

Bent u enthousiast geworden over de dames horloges van CLUSE? Kom dan snel eens langs! Juwelier Avenue heeft twee locaties in Dordrecht. Beiden bevinden zich in het centrum van Dordrecht en beschikken ook over deskundig personeel die u graag helpen bij het uitzoeken van een horloge. Wij hopen u dan ook snel te zien bij Juwelier Avenue!