Dames horloges Cluse

Bent u op zoek naar een dames horloge Cluse? Dan kan Juwelier Avenue u zeker verder helpen! U vindt onze juweliers in het centrum van Dordrecht. In beide winkels kunt u op uw gemak alle horloges van Cluse bekijken. U kunt ook alvast een kijkje nemen in onze webshop. Hier vindt u een gedeelte van ons aanbod in Cluse horloges. Bij Juwelier Avenue begrijpen wij dat een horloge bestellen niet hetzelfde is als het bestellen van schoenen. Daarom nodigen wij u van harte uit in onze winkel om de gehele collectie te bekijken. Tevens kunt u zich in de winkel deskundig laten adviseren over een passend horloge. Bekijk onze contactpagina voor de adressen van onze juweliers.

Meer bekijken
Specifieke wensen?

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

De voordelen van een Cluse horloge

De Cluse horloges staan bekend om hun verfijnde uiterlijk. Hiermee laten ze zien wat echt belangrijk is in het leven. De kracht van Cluse is de eenvoud en toch verrassende ontwerpen. Bij Cluse draait het om het ontwerpen van een uurwerk die elegantie en minimalisme vertegenwoordigen. In een wereld die heel groots is, moet je juist klein denken. De Cluse horloges maken jouw outfit compleet door de elegante uitstraling. Cluse laat niet alleen zien hoe laat het is, maar laat u eenvoudig opvallen in alle drukte.

Wanneer u bij Juwelier Avenue een horloge aanschaft ontvangt u altijd gratis batterijen voor het uurwerk. Mocht de batterij van uw horloge na een tijd leeg zijn, dan kunt u onze winkel bezoeken. Wij vervangen uw batterij op vertoning van een garantiebewijs. Tevens kunnen wij ervoor zorgen dat uw horloge waterdicht is en blijft. U levert voor maximaal twee dagen uw horloge in voor dit proces. De kosten hiervan bedragen €20,-. Heeft uw horloge niet bij ons gekocht, maar wilt u toch gebruik maken van deze service? Dan bedragen de kosten €27,-.

Bezoek Juwelier Avenue voor dames horloges Cluse!

Juwelier Avenue heeft twee locaties in Dordrecht. Beiden bevinden zich in het centrum van Dordrecht. Beiden beschikken ook over deskundig personeel die u graag helpen bij het uitzoeken van een horloge. Wij hopen u dan ook snel te zien bij Juwelier Avenue!