Casio horloge heren SALE

Casio horloge heren SALE

Op zoek naar Casio horloge heren SALE? Dan bent u bij juwelier Avenue aan het juiste adres! Juwelier Avenue is een juwelier in het centrum van Dordrecht met twee winkels. De één is meer gefocust op horloges en de ander richt zich meer op sieraden. Daarnaast hebben we ook een webshop waarin een groot gedeelte van de collectie te zien is. Wanneer u uw gewenste Casio horloge online niet kunt vinden, kunt u altijd even contact opnemen! Er is een kans dat wij deze dan wel in de winkel hebben liggen en alsnog kunnen versturen.

Hou de website goed in de gaten voor de SALE of kom langs in de winkel!

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Casio horloge heren SALE bij Juwelier Avenue

Casio horloges bestaan uit een mix van functionaliteit, innovatie en sportieve elegantie. De unieke horloges zijn stoer en elegant. Ze vallen niet alleen op door hun prachtige uiterlijk en grote precisie, maar ook op het gebied van technologie zijn de horloges voorzien van vele functies. We kunnen zowel Casio G Shock, Casio Edifice, Casio Pro Trek en Casio Retro leveren.

Casio horloges worden bijvoorbeeld opgeladen door de zon! Zo hoeft u nooit meer een batterijtje te vervangen. Naast een solar wijzerplaat en wereldtimer zijn de horloges ook voorzien van een stopwatch, waarmee maximaal tien rondetijden kunnen worden opgeslagen en weergegeven. Het horlogemerk Casio staat dus niet voor niets bekend als een heel geavanceerd horlogemerk!

Alle sieraden uit de collectie worden persoonlijk door ons geselecteerd. Hierbij letten wij altijd op de laatste trends. We streven ernaar om continu onze online collectie zo compleet mogelijk te houden.

Casio heren horloge bestellen

Wanneer u een Casio horloge wilt bestellen kunt u zowel langskomen in onze winkel of online het horloge bestellen. Wanneer u een horloge online bestellen wilt welke meer €50,- bedraagt, is de verzending gratis. Daarnaast heeft u 14 dagen bedenktijd en kunt via iDeal veilig en direct betalen. Wanneer u bij ons een horloge koopt is de batterij altijd gratis. Zodra de batterij leeg is, neemt u uw garantiebewijs mee en dan vervangen wij voor u de batterij gratis in één van de winkels in Dordrecht.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot uw online aankoop, kunt u natuurlijk langskomen in één van onze Avenue winkels of ons per mail of telefonisch bereiken!