Cluse dameshorloge zilver

Als u opzoek bent naar een Cluse dameshorloge zilver dan kan Juwelier Avenue u daarbij verder helpen. Met 2 vestigingen in Dordrecht, kunt u de Cluse horloges vinden bij Juwelier Avenue in de Sarisgang in de binnenstad. Deze locatie is gespecialiseerd in horloges van veel verschillende merken waaronder Cluse. Bekijk deze anders alvast in onze webshop!  Juwelier avenue aan de Bagijnhof is gespecialiseerd in sieraden en trouwringen.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Cluse collectie

Een jong dynamisch team dat achter een snel groeiend populair accessoire merk zit, dat is Cluse. Dat willen we natuurlijk heel graag in de collectie bij Juwelier Avenue. Eén horloge, meerdere looks? Dat kan met de eenvoudig verwisselbare bandjes van Cluse. Schuif. Klik en verwissel uw bandje in een handomdraai, zodat uw horloge perfect bij de rest van uw outfit. Geen bijzondere ontwerpen, maar eindeloze minimalisme. Bekijk de gehele collectie Cluse horloges online of in de winkel!

Persoonlijk advies

In de winkel krijgt u een passend advies en de mogelijkheid de Cluse horloges te passen. Omdat bijna geen enkele pols dezelfde maat heeft, kunnen wij uw horloge gelijk op maat maken. Ook vinden wij service heel belangrijk. Daarom krijgt u bijvoorbeeld de batterij bij aanschaf van een horloge er gratis bij! Mocht er onverwachts iets mis zijn met uw horloge? Kom gelijk even terug naar de winkel. Wij kijken meteen wat we voor u kunnen doen.

Cluse dameshorloge zilver bestellen

Enthousiast geworden en direct uw horloge bestellen? Dat kan gemakkelijk en veilig via onze webshop! Wij bieden u een 14 dagen termijn aan om de bestelling te retourneren of te ruilen. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van uw nieuwe sieraad dus twijfel niet om gezellig langs te komen in onze winkel!

Tot ziens bij Juwelier Avenue.