TW steel horloge heren

TW steel horloge heren

Zoekt u naar een mooi TW steel horloge heren? Wij helpen u graag verder! Juwelier Avenue heeft een ruim aanbod aan horloges en sieraden van verschillende merken. Bij ons kunt u ook terecht voor het Nederlandse horloge merk TW Steel. Deze robuuste en stoere horloges zijn enorm populair. Dit heeft ervoor gezorgd dat TW Steel zich heeft verbonden aan de F1 rallysport, MOTO GP en andere motor sporten. Zo zijn er een groot aantal tv-persoonlijkheden die vaak gezien worden met een TW Steel horloge. Ook een TW Steel horloge dragen?

Kom gerust langs in de winkel om een uitgebreid aanbod te bekijken of shop ons online aanbod hieronder.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

TW steel horloge heren | Meer dan een horloge!

Het merk TW Steel staat voor The Watch in Steel en is al sinds 2005 op de markt. De horloges van dit Nederlandse merk zijn zeer modieus en vallen op vanwege de forse afmetingen (diameter 37 tot 50 mm). Een TW Steel horloge heeft dan ook altijd een robuust en eigentijdse design. Van indrukwekkend carbon tot stijlvol, elk model maakt een statement. Kies voor betaalbare luxe.

Over Juwelier Avenue

Breng een bezoek aan één van onze twee vestigingen in Dordrecht. Hier hebben we naast TW Steel nog veel meer horloges en sieraden van andere merken, waaronder: Casio, Garmin, Buddha To Buddha, Calvin Klein en Hugo Boss. Bekijk ons merkenaanbod hier. Bij ons kunt u ook terecht voor reparaties, service & onderhoud. Zelfs aan horlogemerken en klokken die wij niet verkopen! Hoe fijn is dat.

Een TW Steel horloge heren kopen?

Wij helpen u graag verder met uw aankoop. U kunt deze online doen of langskomen in de winkel. Loop eens binnen en kijk wat het beste bij u past, of neem bij vragen gerust contact met ons op via ons contactformulier. Gratis verzending is mogelijk vanaf €50,-. Wij zien u graag bij Juwelier Avenue!