Tommy Hilfiger sieraden SALE

Tommy Hilfiger sieraden SALE

Bekijk nu onze Tommy Hilfiger sieraden sale! Aan de Bagijnhof in Dordrecht vindt u juwelier Avenue, met een ruime collectie Tommy Hilfiger horloges voor dames en heren. Alle horloges uit de collectie worden persoonlijk door ons geselecteerd. Hierbij creëren wij een divers aanbod, en volgen altijd de laatste trends. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmerken zoals Tommy Hilfiger, Armani en Michael Kors. Wilt u de volledige collectie bekijken? Dan bent u welkom in onze juwelier aan de Bagijnhof Dordrecht. Ook kunt u ze direct bekijken online in de webshop.

Meer bekijken
Specifieke wensen?

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Tommy Hilfiger sieraden sale – Over het merk

Tommy Hilfiger ontwierp bij de oprichting van het merk in 1985 alleen kleding. Al snel werd dit aangevuld met een breed assortiment aan horloges. Met deze combinatie is het merk uitgegroeid tot een van de grootste modemerken ter wereld. De horloges van Tommy Hilfiger worden gekenmerkt door de Classic American Cool style, met een klassieke en sportieve uitstraling. De kleuren van het merk, rood, wit en blauw, komen ook in de ontwerpen van de horloges regelmatig terug.

Michael Kors Juwelier, webshop en meer

Ook is het mogelijk om de complete collecties van Tommy Hilfiger en onze andere merken in de webshop te bekijken. In onze uitgebreide webshop vindt u alle modellen gesorteerd per merk, met alle benodigde informatie en foto’s beschikbaar. U kunt ze vervolgens direct en gemakkelijk bestellen, en veilig betalen via iDeal. Wij zorgen dat uw horloge veilig en snel bij u wordt bezorgd. Onze klanten profiteren daarnaast altijd van extra services. Zo heeft u te allen tijde garantie op de vervanging van lege batterijen. Het waterproof maken van uw horloge is voor u ook kosteloos.

Bestel nu direct uw Tommy Hilfiger horloge online via de webshop. Of kom eens langs bij onze juwelier aan de Bagijnhof te Dordrecht. Heeft u vragen over een sieraad of horloge? Dan zijn we gemakkelijk bereikbaar via e-mail, en natuurlijk in onze juwelier winkels.