Tommy Hilfiger horloge heren

Tommy Hilfiger horloge heren

Zoekt u naar Tommy Hilfiger horloge heren? Dan bent u bij Juwelier Avenue aan het juiste adres. Alle horloges uit de collectie worden persoonlijk door ons geselecteerd. Hierbij creëren wij een divers aanbod, en volgen altijd de laatste trends. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmerken, zoals onder andere Tommy Hilfiger.

Wilt u onze volledige collectie aan Tommy Hilfiger horloges bekijken? Twijfel dan niet om eens langs te komen in één van onze juweliers in Dordrecht. Natuurlijk kunt u ook de gehele collectie online bekijken in onze webshop.

Meer bekijken
Specifieke wensen?

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Het merk Tommy Hilfiger bij Juwelier Avenue

Tommy Hilfiger, een autodidact, ontwerper en ondernemer richtte in 1985 het gelijknamige modemerk op. In de beginjaren werd er door het merk alleen kleding ontworpen, maar al gauw voegde deze befaamde fashion designer ook een breed assortiment van horloges toe aan zijn collectie. Door de toevoeging van horloges is het merk Tommy Hilfiger uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste modemerken van de wereld.

Tommy Hilfiger heeft zijn merk opgebouwd als eerbetoon aan de “Classic American Cool” stijl. Mede daarom hebben de Tommy Hilfiger horloges een klassieke en sportieve uitstraling, met een originele, moderne twist. Tevens komen de kleuren rood, blauw en wit regelmatig terug in de horloges.

Meer informatie over Tommy Hilfiger horloge heren

Bestel nu direct uw Tommy Hilfiger horloge online via de webshop. In onze uitgebreide webshop vindt u alle modellen gesorteerd per merk, met alle benodigde informatie en foto’s beschikbaar. U kunt ze vervolgens direct en gemakkelijk bestellen, en veilig betalen via iDeal. Wij zorgen dat uw horloge veilig en snel bij u wordt bezorgd.

Natuurlijk kunt u ook langs bij onze juwelier aan de Bagijnhof te Dordrecht. Heeft u vragen over een sieraad of horloge? Dan zijn we gemakkelijk bereikbaar via de e-mail of telefonisch tijdens openingstijden.