Ti Sento sieraden sale

Ti Sento sieraden SALE

Bent u op zoek naar Ti Sento sieraden SALE? Dan bent u bij Juwelier Avenue aan het juiste adres! Juwelier Avenue heeft zowel 2 winkels in het centrum van Dordrecht als een webshop. Zo kunt u langs komen in één van onze winkels om de sieraden te passen. Wanneer u al weet welk sieraad van Ti Sento u wilt bestellen kan dit ook via de webshop!

Kunt u uw gewensite Ti Sento sieraden online niet vinden? Neem dan gerust eventjes contact op, wellicht hebben we het sierraad wel op voorraad in onze winkels en kunnen wij deze alsnog naar u versturen!

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Het merk Ti Sento

Ti Sento is een populair sierraden merk. De collectie bestaat uit zowel kettingen, oorbellen, armbanden en ringen. Het sieradenhuis Ti Sento maakt sieraden geïnspireerd op het Italiaanse plattelandsleven met het gevoel van familie in een rustieke vertrouwde omgeving. Het merk maakt al jaren de mooiste sieraden, de sieraden zijn perfect afgewerkt met een rhodium laag waardoor ze extra wit zijn. Ti Sento staat voor luxe en elegantie en betekent ‘ik voel je’.

Ti Sento sieraden SALE bij Juwelier Avenue

Bij Juwelier Avenue kunt u terecht voor sieraden van Ti Sento. Regelmatig zijn er ook sieraden in de SALE, houdt hiervoor de website goed in de gaten of kom langs in de winkel!  Wij zijn ook altijd op de hoogte van de laatste trends, zo kunt u altijd bij ons terecht voor de nieuwste collecties.

U kunt langskomen in onze winkel in Dordrecht of een gedeelte van de collectie in de webshop bekijken. U kunt uw gewenste Ti Sento sieraden direct online bestellen, dan zorgen wij dat deze veilig en snel bij u wordt bezorgd!

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze artikelen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze winkels zijn zeven dagen per week geopend en u bent van harte welkom om even langs te komen voor advies of om te kijken.