Ti Sento sieraden online

Ti Sento sieraden online

Bent u aan het zoeken naar Ti Sento sieraden online? Dan kan Juwelier Avenue u zeker verder helpen! Ti Sento Milano sieraden zijn bij Juwelier Avenue namelijk gemakkelijk te bestellingen via de webshop. Maar mocht u liever langskomen in onze winkel in Dordrecht dan kan dat natuurlijk ook!

Bent u nieuwsgierig welke sieraden van Ti Sento Milano Juwelier Avenue allemaal in het assortiment heeft? Twijfel dan niet om de gehele collectie sieraden online te bekijken!

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Het merk Ti Sento Milano bij Juwelier Avenue

Sinds de lancering van haar eerste collectie fashion sieraden in 2003, omarmd Ti Sento Milano de Italiaanse elegantie en vrouwelijkheid. De sieradenlijn neemt een grote plaats in op de sieradenmarkt door de uitmuntende productiekwaliteit. Daarnaast laat Ti Sento Milano elk mode seizoen weer de betoverende sieraden aansluiten bij de gelegenheid.

De collectie van Ti Sento Milano is een absolute must-have voor alle vrouwen. Nieuwe ontwerpen en stijlen worden voortdurend aan de collectie toegevoegd, waardoor het Mix & Match-principe zich steeds verder uitbreidt. Op deze manier kunnen er vele persoonlijke combinaties worden gemaakt door ringen te combineren en met oor bedels te variëren.

Ti Sento sieraden online of in de winkel?

Juwelier Avenue heeft naast de webshop ook twee fysieke winkels in het centrum van Dordrecht. Door de twee winkels gescheiden te houden beschikt juwelier Avenue over een groter aanbod. Eén winkel is meer gericht op horloges en de andere winkel legt meer de focus op sieraden.

Onze winkels zijn zeven dagen per week geopend en het personeel staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren. Juwelier Avenue is ook telefonisch bereikbaar tijdens de openingstijden van de winkels. Wij hopen u snel te mogen ontvangen in één van onze winkels!