Ti Sento ketting zilver

Ti Sento ketting zilver

Bent u opzoek naar een Ti Sento ketting zilver? Zoek dan niet verder want Juwelier Avenue heeft precies van u zoekt! Met een ruime keus in Ti Sento sieraden en meer dan 40 merken in huis verdeeld over 2 locaties in de binnenstad van Dordrecht is er keus genoeg. Denk bijvoorbeeld aan de Ti Sento 3887 Zilveren collier, bekijk deze in onze webshop. Deze prachtige zilveren ketting is een echte eyecatcher. Niet uw smaak? Dan hebben wij nog veel meer is huis!

Al nieuwsgierig geworden? Kom dan gezellig langs in onze webshop.

Meer bekijken
Specifieke wensen?

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Ti Sento | Juwelier Avenue

Ti Sento het merk wat; ‘Ik voel je’ betekend komt met een speciaal ontworpen sieraden lijn voor komend voorjaar. De Ti Sento 3887 Zilveren collier is er daar één van. Met de stralende witte zirkonia stenen die verwerkt zijn in de hanger, creëert Ti Sento een echte blikvanger. Een iets meer romantische uitstraling? Dan is de Ti Sento 3807ZI collier wellicht geschikt. Met inspiratie uit Italië hebben de designers van Ti Sento een prachtige collectie neergezet. De kettingen van Ti Sento zijn te bezichtigen bij Juwelier Avenue aan de Bagijnhof te Dordrecht. Deze winkel ook wel; Avenue: Timepieces en Jewels genoemd heeft een ruim aanbod in de meest uiteenlopende sieraden.

Uw sieradenspecialist | Ti Sento ketting zilver

Als uw sieradenspecialist en passie voor ons vak helpen wij u graag! U kunt bij ons terecht voor sieraden, horloges en trouwringen. Binnen de Ti Sento collectie zijn wij altijd up-to-date. Zo kunt u bij onze winkel altijd de nieuwste collectie bewonderen. De Ti Sento ketting zilver hebben wij ook ruim op voorraad, zo hoeft u zelden te wachten op uw nieuwe sieraad.

Kom gezellig eens langs! |Avenue: De briljante Juwelier

Al enthousiast geworden? Kom eens langs bij juwelier Avenue: De briljante Juwelier. U vindt ons in de Bagijnhof in Dordrecht. Meer te weten komen over de sieraden die bij ons te koop zijn? Neem dan ook eens een kijkje in onze blog.