Ti Sento ketting met hanger

Ti Sento ketting met hanger

Geïnteresseerd in een Ti Sento ketting met hanger? Neem dan een kijkje op de webshop van juwelier Avenue. De Ti Sento ketting met hanger kunt u bestellen via de webshop. Ti Sento betekent ‘ik voel je’ en staat voor luxe en elegantie. Het sieradenhuis maakt al jaren de mooiste sieraden geïnspireerd op het Italiaanse plattelandsleven met het gevoel van familie in een rustieke vertrouwde omgeving. De sieraden van Ti Sento zijn perfect afgewerkt met een rhodium laag waardoor ze extra wit zijn.

Meer bekijken
Specifieke wensen?

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Ti Sento ketting met hanger kopen bij Juwelier Avenue

Juwelier Avenue heeft naast de webshop ook twee fysieke winkels in het centrum van Dordrecht. Door de twee winkels gescheiden te houden beschikt juwelier Avenue over een groter aanbod. Eén winkel is meer gericht op horloges en de andere winkel legt meer de focus op sieraderen. In totaal biedt juwelier Avenue ongeveer 40 merken aan en een divers assortiment. In de webshop kunt u het assortiment van beide winkels zien.

Heeft u een product bestelt in de webshop en bent u nog niet zeker over uw aankoop? Geen probleem, juwelier Avenue geeft u 14 dagen bedenktijd.  En als u een product bestelt in de webshop vanaf €50,00 zijn de verzendkosten gratis.

Een extra service die juwelier Avenue aanbiedt is het gratis vervangen van uw horloge batterij als u het horloge bij juwelier Avenue heeft gekocht. Als u batterij leeg is kunt u met uw garantiebewijs langkomen en wordt de batterij gratis vervangen in één van de winkels. Naast het vervangen van de batterij kan juwelier Avenue binnen maximaal twee dagen uw horloge waterdicht maken voor een mooie prijs.

Naast het verkopen van horloges en sieraden heeft juwelier Avenue ook een trouwringen studio met een mooie collectie trouwringen. Juwelier levert de volgende merken: Alliance, Eclat, Breuning en Promises.

Contact

Onze winkels zijn zeven dagen per week geopend en het personeel staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren. Juwelier Avenue is ook telefonisch bereikbaar tijdens de openingstijden van de winkels. Wij hopen u snel te mogen ontvangen in één van onze winkels.