Ti Sento armbanden sale

Ti Sento armbanden sale

Aan het zoeken naar Ti Sento armbanden sale? Neem dan een kijkje op de webshop van juwelier Avenue. Ti Sento armbanden sale zijn te bestellen via de webshop maar ook verkrijgbaar in één van de winkels. Het sieradenhuis Ti Sento maakt sieraden geïnspireerd op het Italiaanse plattelandsleven met het gevoel van familie in een rustieke vertrouwde omgeving. Ti Sento maakt al jaren de mooiste sieraden, de sieraden zijn perfect afgewerkt met een rhodium laag waardoor ze extra wit zijn. Ti Sento staat voor luxe en elegantie en betekent ‘ik voel je’.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Ti Sento armbanden SALE bij Juwelier Avenue

Juwelier Avenue heeft naast een webshop ook twee winkelpanden in het centrum van Dordrecht. Een van de winkels is gefocust op sieraden en de andere op het verkopen van horloges. De panden zijn gescheiden omdat u hierdoor een beter en duidelijk overzicht heeft over de artikelen die juwelier Avenue verkoopt en wij u beter kunnen adviseren met uw keuze. De webshop van juwelier Avenue heeft het gehele assortiment op de website staan.

Naast het verkopen van horloges en sieraden kunt u bij ons in de winkel ook langskomen voor het repareren van horloges. Heeft u een horloge bij ons gekocht? Dan kunt u met het garantiebewijs uw batterij van het horloge laten vervangen als deze op is aan de hand van uw garantiebewijs. Ook kunt u langskomen bij juwelier Avenue als uw horloge niet waterdicht is. Binnen twee dagen kan juwelier Avenue uw horloge waterdicht maken.

Bent u op zoek met uw partner naar trouwringen? Kom dan langs bij onze locatie op de Bagijnhof! Boven deze locatie hebben wij een aparte ruimte waar wij rustig met u en uw partner kunnen zitten om de wensen van de trouwringen te bespreken. Ons assortiment trouwringen bestaat uit Alliance, Eclat, Breuning, Promises.

Contact

Heeft u vragen en/of opmerkingen over onze artikelen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze winkels zijn zeven dagen per week geopend en u bent van harte welkom om een langs te komen voor advies of om te kijken.