Smartwatch Michael Kors

Smartwatch Michael Kors

Op zoek naar een smartwatch Michael Kors? Stop met zoeken en neem een kijkje op de webshop van juwelier Avenue. Juwelier Avenue verkoopt de nieuwste collectie van de smartwatch Michael Kors. U kunt meer met de smartwatch van Michael Kors dan alleen kijken hoe laat het is. In de smartwatch zitten verschillende functies in gebouwd zoals onder andere stappenteller, bluetooth, temperatuur sensor en nog veel meer handige functies. Michael Kors straalt elegantie, stijl en luxe uit. De horloges zijn zo ontworpen dat zowel mannen als vrouwen de horloges kunnen dragen.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Smartwatch Michael Kors – Diensten

Juwelier Avenue is niet alleen een webshop maar is ook  gevestigd in het centrum van Dordrecht. Juwelier Avenue heeft twee panden in het centrum. Eén van de panden verkoopt voornamelijk horloges en de andere locatie verkoopt sieraden. Doordat juwelier Avenue de panden goed gescheiden houdt is er een duidelijk en breed assortiment in iedere winkel.

Naast het verkopen van verschillende merken horloges kunt u ook terecht bij juwelier Avenue voor het repareren van uw horloge. Deze horloges zullen met zorg in handen worden genomen en waar mogelijk gerepareerd worden. Als u een horloge bij Juwelier Avenue koopt heeft u recht op een gratis batterij van uw horloge met uw garantiebewijs. Ook kan juwelier Avenue uw horloge binnen 2 dagen waterdicht maken.

Juwelier is ook gespecialiseerd in het verkopen van trouwringen. Boven de locatie op het Bagijnhof heeft juwelier Avenue een trouwringen ruimte waar u met uw partner in alle rust trouwringen kunt bekijken en waar wij uw wensen kunnen bespreken.

Informatie

Als u liever langs komt bij één van de winkels van juwelier Avenue in plaats van bestellen via de webshop is dat zeker mogelijk. De winkels zijn 7 dagen per week geopend voor de openingstijden kunt u hier kijken. Wij hopen u snel te mogen ontvangen in één van onze winkels.