Smartwatch Michael Kors Lexington

Smartwatch Michael Kors Lexington

Wilt u een smartwatch Michael Kors Lexington aanschaffen? Kom het horloge passen in de winkel! Dankzij onze persoonlijke service weet u precies waar u aan toe bent. Natuurlijk vindt u naast Michael Kors ook andere merken. Bijvoorbeeld Fossil. U vindt onze winkel in Dordrecht. Bekijk direct de openingstijden van de winkel op onze website. Zien wij u snel?

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Horloge van uw dromen

Heeft u altijd al gedroomd van een prachtig horloge? Tegenwoordig worden er steeds meer verschillende op de markt gebracht. Een voorbeeld is een smartwatch. Deze is gekoppeld aan uw smartphone, en meet bijvoorbeeld uw hartslag. Maar ook geeft het aan wanneer uw een berichtje krijgt. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden! Wij begeleiden u graag door het gehele proces. Maak nu een afspraak in de winkel.

Sieraden

Naast horloges slaagt u bij ons ook voor sieraden. Armbanden, ringen en kettingen. Ti Sento, Buddha to Buddha en iXXXi. Maar ook trouwringen! Een prachtige herinnering aan de mooiste dag van uw leven. Zilver, goud of vol diamanten. Genoeg keuze. Bij Juwelier Avenue vindt u merken als Alliance, Breuning, Eclat en Aller Spanninga. U kunt rekenen op deskundig advies. Voor meer informatie kunt u contact opnemen!

De winkel bezoeken | Smartwatch Michael Kors Lexington

Juwelier Avenue is uw juwelier uit Dordrecht. Goed om te weten is dat wij 2 vestigingen hebben in het centrum van de stad. De een is gefocust op trouwringen en horloges, de ander sieraden. Maak een afspraak via de website. Voor andere vragen kunt u bellen naar 078 613 9003 of mail bagijnhof@juwelieravenue.nl.