Smartwatch Michael Kors access

Geïnteresseerd in een smartwatch Michael Kors acces? Dan zit u bij juwelier Avenue goed! Wij verkopen de nieuwste Michael Kors acces collectie. Michael Kors horloges staat voor luxe en elegantie en stralen ook stijl uit. Juwelier Avenue verkoopt verschillende modellen van de smartwatch Michael Kors acces. Dit is een uniek horloge waarmee u meer kan dan alleen klokkijken. U kunt aantal stappen meten, inkomende oproepen bekijken, SMS-alarm aanzetten en nog veel meer. Benieuwd geworden welke modellen wij allemaal verkopen? Kijk op onze webshop of kom langs in de winkel.

Meer bekijken
Specifieke wensen?

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

smartwatch Michael Kors access – Juwelier Avenue

Juwelier Avenue is gevestigd met twee panden in het centrum van Dordrecht. Eén van de winkels is meer gericht op horloges en het andere winkel is meer gericht op sieraden. Doordat wij deze panden gescheiden houden kunnen we u een groter aanbod tonen. De webshop van juwelier Avenue laat in één oogopslag de producten van beide winkels zien.

Juwelier Avenue verkoopt verschillende soorten merken horloges en wij adviseren u graag met de juiste keuze. Naast het verkopen van horloges kunt u ook voor reparaties bij Juwelier Avenue terecht. Voor verschillende merken zoals Tissot, Baume & Mercier, Zenith, Ebel of Chopard horloge voor u verzorgen.

Naast het verkopen van horloges en sieraden is juwelier Avenue ook gespecialiseerd in het verkopen van trouwenringen. Boven de winkel op de Bagijnhof heeft juwelier Avenue een trouwringen studio waar wij met u in rust uw wensen kunnen bespreken. De volgende merken zijn leverbaar: Alliance, Eclat, Breuning, Promises.

Overig

U kunt ten alle tijden bestellen in onze webshop. Als u liever langs wilt komen bij een van onze winkels voor advies bent u van harte welkom. De winkels van juwelier Avenue zijn 7 dagen in de week geopend. Kijk hier voor onze openingstijden. Onze winkels zijn 7 dagen in de week geopend en wij adviseren u graag over de juiste keuze. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.