Smartwatch Fossil dames

Smartwatch Fossil dames

Wilt u een smartwatch Fossil dames kopen? Bestel er dan een bij juwelier Avenue. Liever niet bestellen? Wij hebben ook twee fysieke winkels! Kom gerust eens lang voor vragen en advies. De smartwatch Fossil dames heeft stijl en functionaliteit, dit model heeft verschillende ingebouwde sensoren en biedt meer functies. Dit model heeft ook een aantal leuke ingebouwde gadgets zoals zaklamp functie, touchscreen, stappenteller en meer.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Smartwatch Fossil dames – meer over juwelier Avenue

Juwelier Avenue heeft een webshop en verkoopt verschillende soorten merken van horloges en sieraden. Daarnaast hebben wij twee winkels in het centrum van Dordrecht. Eén van de winkels is voornamelijk gespecialiseerd in het verkopen van horloges en de andere winkel is gespecialiseerd in het verkopen van overige sieraden. Door deze winkels gescheiden te houden heeft u een duidelijker overzicht welke artikelen juwelier Avenue verkoopt. De webshop verkoopt artikelen uit beide winkels.

U kunt bij juwelier Avenue ook terecht met een kapot horloge. Wij zullen met goede zorg omgaan met uw artikelen en deze repareren als dit mogelijk is. Naast het repareren van horloges kunt u bij ons ook terecht voor horloge batterijen. Deze kunt u gratis laten omwisselen bij juwelier Avenue als u het garantiebewijs nog heeft. Ook kan juwelier Avenue uw horloge waterdicht laten maken als u daar interesse in heeft.

Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar trouwringen? Dat is ook mogelijk bij juwelier Avenue! Boven de locatie op de Bagijnhof hebben wij een trouwringen studio waar we gezamenlijk het assortiment kunnen bekijken van de volgende merken: Alliance, Eclat, Breuning, Promises. Wij bespreken graag uw wensen en adviseren als u vragen heeft.

Overige informatie

De winkels van juwelier Avenue zijn 7 dagen per week geopend en het team staat altijd voor u klaar om u te helpen en adviseren met het maken van een keuze. Als u vragen en/of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen met juwelier Avenue.