Smart horloge Michael Kors

Smart horloge Michael Kors

Smart horloge Michael Kors | Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende horloges. Neem het smart horloge Michael Kors. Verkrijgbaar bij Juwelier Avenue uit Dordrecht. Michael Kors is een bekend elegant merk dat stijl uitstraalt en vrijwel overal bij past. Naast de normale horloges zijn nu ook de smarthorloges verkrijgbaar. Meer weten? Kom langs in onze winkel aan de Bagijnhof 4! Speciaal ingericht voor horloges. Of bekijk eerst online de collectie.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Smart horloge Michael Kors | Merken

Naast Michael Kors zijn er veel andere merken beschikbaar. Voor mannen en voor vrouwen. Casio, Cluse en Diesel. Maar ook Tommy Hilfiger. Niet iedereen heeft dezelfde smaak. Juist om deze reden is het fijn dat er veel keuze is. Wist u dat u online uw favoriete kunt aanvinken? U kunt zien wat de voorraadstatus is en welke prijs het product heeft. Kom het passen in de winkel! Op deze manier kunnen wij u het beste tot dienst zijn. Klik hier om uw favorieten te selecteren.

Uw juwelier in Dordrecht

Heeft u uw horloge gevonden? Kom langs voor een prachtig sieraad! Ook hiervoor kunt u goed slagen bij Juwelier Avenue. Een prachtig cadeau voor u of uw vriend(in). Denk aan oorbellen of armbanden van Buddha to Buddha. Naast dit populaire merk kunt u ook kiezen om uw eigen set van ringen te maken! De IXXXI-ringengenerator komt hier goed van pas. Klik hier om uw eigen ring samen te stellen.

Contact

Bestel uw smart horloge van MK online of in de winkel! De openingstijden van onze winkels kunt u vinden op de website. Wij zijn 7 dagen per week geopend. Contact opnemen kunt u doen door ons contactformulier in te vullen. Tot snel!