Sieraden Winkel Dordrecht

Sieraden Winkel Dordrecht

Bent u op zoek naar een sieraden winkel Dordrecht? Dan bent u bij Juwelier Avenue aan het juiste adres! Juwelier Avenue is een juwelier met meer dan 40 verschillende top merken, gelegen in het centrum van Dordrecht. U bent altijd welkom in de twee vestigingen in Dordrecht om op zoek te gaan naar uw gewenste sieraden.

Behoefte aan een persoonlijk advies? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Sieraden winkel Dordrecht: horloges, sieraden en meer

Met 2 winkels in het centrum van Dordrecht is Juwelier Avenue uw ideale juwelier. Kom gerust langs om ons assortiment te bekijken en u te laten adviseren. U vindt bij ons een ruim assortiment aan top merken zoals Seiko, Ti Sento, Guess, Buddha to Buddha, Kyboe! Cluse, Citizen, Hugo Boss en Ice Watch. Naast deze merken verkopen wij nog meer merken, voor al onze merken bekijk gerust de website of kom langs in één van onze winkels. We zorgen er altijd voor dat wij op de hoogte zijn van de laatste trends zodat u de nieuwste modellen bij ons kunt aanschaffen. Samen met u gaan wij op zoek naar de juiste stijl, passend bij uw wensen en uw budget.

Naast onze winkels in het centrum  van Dordrecht beschikken wij ook over een trouwringenstudio, waar we met veel aandacht en rust uw perfecte trouwringen uitzoeken en of samenstellen in onze trouwringen configurator.

Sieraden winkel Dordrecht: uitgebreide webshop

Wanneer u geen tijd heeft om langs te komen in onze winkels kunt u ook de webshop bekijken. In onze webshop vindt u onze uitgebreide collectie welke overzichtelijk is ingedeeld. Wij bieden u een gratis verzending aan bij alle aankopen vanaf €50,-, 14 dagen bedenktijd. Bij vragen kunt u altijd per mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Bent u op zoek naar sieraden? Kom gerust langs in één van onze winkels of bekijk de collectie alvast online. Graag helpen wij u met het vinden van uw gewenste sieraden.