Sieraden Dordrecht

Sieraden Dordrecht

Wanneer u op zoek bent naar sieraden Dordrecht, bent u bij Juwelier Avenue aan het juiste adres. Juwelier Avenue is een juwelier met meer dan 40 verschillende top merken. Met twee vestigingen in het centrum van Dordrecht is Juwelier Avenue uw ideale juwelier in Dordrecht. U bent altijd welkom in de twee vestigingen in Dordrecht om op zoek te gaan naar uw gewenste sieraden.

Behoefte aan een persoonlijk advies? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Sieraden Dordrecht – Winkel en webshop

U bent altijd welkom in onze twee winkels in Dordrecht om de verschillende sieraden te bekijken. In de winkel kunt u altijd geadviseerd worden in de zoektocht naar uw gewenste sieraden. Graag gaan wij samen met u op zoek naar sieraden die aan uw wensen voldoen en binnen uw budget passen. Wanneer u geen tijd heeft om langs te komen in onze winkels kunt u ook de webshop bekijken. In onze webshop vindt u onze uitgebreide collectie welke overzichtelijk is ingedeeld. Wij bieden u een gratis verzending aan bij alle aankopen vanaf €50,-, 14 dagen bedenktijd. Wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen voordat u een bestelling plaatst.

Sieraden Dordrecht –  Sieraden en meer

Ons assortiment bestaat uit top merken zoals Seiko, Ti Sento, Guess, Buddha to Buddha, Kyboe! Cluse, Citizen, Hugo Boss en Ice Watch. Voor het zien van al onze merken kunt u gerust de website bekijken of langs komen in één van onze winkels. Wij zorgen er altijd voor dat we voor u op de hoogte zijn van de laatste trends zodat u de nieuwste sieraden bij ons kunt aanschaffen.

Naast onze webshop en twee winkels beschikken wij ook over een trouwringenstudio. In deze trouwringenstudio besteden wij veel aandacht om rustig met u op zoek te gaan naar de perfecte trouwringen. Ook kunnen wij uw perfecte trouwringen samenstellen in onze trouwringen configurator.

Bent u op zoek naar sieraden? Kom gerust langs in één van onze winkels of bekijk de collectie alvast online. Graag helpen wij u met het vinden van uw gewenste sieraden.