Seiko juwelier

Seiko juwelier

Juwelier Avenue is uw Seiko Juwelier in Dordrecht! Zo bieden wij u een uitgebreide collectie Seiko horloges voor heren. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en u vindt bij ons uitsluitend topmerken. Voor al onze Seiko horloges kunt u daarom terecht bij onze juwelier aan de Sarisgang te Dordrecht.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Seiko Juwelier – Over het merk

De eerste Seiko fabriek werd geopend door Kintaro Hattori. Hij begon een traditie, waarbij hij alle onderdelen van de horloges zelf met de hand maakte. Deze traditie wordt nog steeds in de Seiko horloges voortgezet door zijn achterkleinzoon. Hattori had een passie voor kwaliteit. Dit was terug te zien in zijn eerste reeks Seiko horloges. Zijn technologieën in combinatie met de geraffineerde designs hebben ervoor gezorgd dat de Seiko uurwerken nog steeds wereldwijd beroemd zijn.

Seiko Juwelier, webshop en meer

U kunt langskomen in onze juwelier, of onze gehele collectie in de webshop bekijken. U kunt uw Seiko horloge direct online bestellen, dan zorgen wij dat deze veilig en snel bij u wordt bezorgd. Daarnaast profiteert u van onze extra services. Zo kunt u uw horloge waterproof laten maken, en heeft garantie op vervanging van lege batterijen.

Voor uw nieuwe Seiko horloge komt u langs in onze juwelier in de Sarisgang Dordrecht, of bestelt u direct via de webshop. Ook voor vragen kunt u ook altijd langskomen of een mailtje sturen. We zien u graag terug!