Seiko horloges mannen

Seiko horloges mannen

Op zoek naar Seiko horloges mannen? Dan gaat u naar Juwelier Avenue! Juwelier Avenue is uw juwelier in het centrum van Dordrecht! In onze winkel vindt u een uitgebreide collectie aan Seiko mannen horloges. Naast onze winkel kunt u onze collectie ook vinden in de webshop. Staat uw gewenste horloge er niet tussen? Neem dan gerust even contact met ons op. Grote kans dat het horloge dan wel in de winkel ligt! En wij deze alsnog naar u kunnen opsturen.

Neem gerust een kijkje in de webshop voor ons aanbod. Bij vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen!

Meer bekijken
Specifieke wensen?

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Waarom een Seiko horloge kopen?

Seiko horloges staan voor kwaliteit en geraffineerde designs en technologieën. Dit heeft ervoor gezorgd dat Seiko uurwerken wereldwijd beroemd zijn geworden. Maar hoe is het merk tot stand gekomen? De eerste Seiko fabriek werd geopend door Kintaro Hattori. Hij had de ambitie om grote ontwikkelingen en vernieuwingen toe te passen binnen de horloge branche. Hij begon een traditie, waarbij hij alle onderdelen van de horloges zelf met de hand maakte. Hattori had een passie voor kwaliteit. Dit was terug te zien in zijn eerste reeks Seiko horloges. De traditie wordt nog steeds voortgezet door zijn achterkleinzoon.

Seiko horloges mannen aanschaffen bij Juwelier Avenue

Wij van Juwelier Avenue zijn altijd op de hoogte van de laatste trends, zo kunt u altijd bij ons terecht voor de nieuwste collecties. Daarnaast profiteert u van onze extra services. Zo kunt u uw horloge waterproof laten maken en heeft garantie op vervanging van lege batterijen.

U kunt langskomen in onze winkel in Dordrecht of een gedeelte van de collectie in de webshop bekijken. U kunt uw gewenste Seiko horloge direct online bestellen, dan zorgen wij dat deze veilig en snel bij u wordt bezorgd!