Samsung smartwatch kopen

Samsung smartwatch kopen

Een Samsung smartwatch kopen? Niet zomaar een keuze. Laat u adviseren door een specialist bij Juwelier Avenue uit Dordrecht. Wij nemen u mee in ons assortiment en bekijken wat het beste bij u past. Uw wens staat voorop. Goed om te weten is dat er genoeg keuze is. Wanneer komt u langs? Neem contact met ons op voor bijvoorbeeld een afspraak.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Een sieraad cadeau doen

Het perfecte cadeau doen voor een verjaardag of misschien de feestdagen. Met een sieraad of horloge geeft u een cadeau dat iemand niet snel vergeet! Een blijvende herinnering aan dat ene moment. Kies bijvoorbeeld voor een Samsung smartwatch. De nieuwste innovaties vindt u in dit horloge. Goed om te weten is dat u de smart watch kunt koppelen aan Android én iOS. Geschikt voor vrijwel alle smartphones.

Eigen ring ontwerpen

Naast een horloge kunt u ook kiezen voor een eigen samengestelde ring. Maak thuis jouw ideale ring en bekijk het resultaat na het ontwerp. Sla het ontwerp vervolgens op en kom langs in de winkel. Eenvoudig en snel! Kies voor de iXXXi ring generator van Juwelier Avenue. Klik hier om uw ring te ontwerpen.

Een Samsung smartwatch kopen

Twijfelt u over uw aankoop? Wij lichten de functies van de smartwatch graag toe in onze winkel. U vindt ons aan de Bagijnhof 4. Deze winkel is speciaal voor timepieces, juwelen en trouwringen. Neem contact op via mail of via ons nummer. Bagijnhof@juwelieravenue.nl of 078 613 9003. Volg onze Facebook om op de hoogte te blijven van onze nieuwe collectie en leuke winacties. Wij hopen u snel te mogen ontmoeten in de winkel. Tot snel!