Samsung Gear S3 frontier kopen

Samsung Gear S3 frontier kopen

Bent u op zoek naar een smartwatch? De Samsung Gear S3 frontier is misschien wel iets voor u! Verkrijgbaar bij Juwelier Avenue. Kom het horloge passen in de winkel. Zo ziet u of het bij u past. Daarnaast verkopen wij ook andere type en merken smartwatches.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Wie is Juwelier Avenue?

Wij van Juwelier Avenue zijn gespecialiseerd in sieraden, horloges en trouwringen. U vindt een groot assortiment aan verschillende merken. De Samsung Gear S3 frontier is hier een goed voorbeeld van. Een stoer en functioneel horloge. Een innovatieve smartwatch. Test het product bij ons in de winkel.

Goed om te weten is dat wij van maandag tot en met vrijdag geopend zijn! De openingstijden verschillen per dag. Bekijk hier onze openingstijden.

Smartwatches

Naast de Samsung smartwatch vindt u bij ons ook die van Michael Kors en Fossil. Michael Kors straalt elegantie uit. Fossiel is net iets stoerder. Dit is een goed voorbeeld van waarom u een horloge altijd moet aanpassen voordat u hem aanschaft.  De smartwatches zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Alle drie de merken zijn geschikt voor Android en iOS. Dit betekent dat ze zowel als met Samsung en iPhone kunnen functioneren. Ideaal!

Breng een bezoek aan onze winkel

Zoals eerder benoemd zijn wij elke dag van de week geopend. Goed om te benoemen is dat wij 2 locaties in Dordrecht hebben. Voor horloges kunt u onze winkel aan de Bagijnhof 4 bezoeken. Ook vindt u hier onze trouwringen specialist. Maak vandaag nog een afspraak! Wij hopen u snel te mogen helpen bij uw aankoop. Vergeet ons ook niet te volgen op Facebook.