Rosefield dameshorloge

Rosefield dameshorloge

Op zoek naar een Rosefield dameshorloge? Dan bent u bij Juwelier Avenue op de goede plek! In ons assortiment hebben we een ruimaanbod aan Rosefield dameshorloges in verschillende kleuren en formaten. Alle horloges zijn voorzien van een tijdloos en functioneel design. Zo hebben we ronde, vierkante en langwerpige horlogekasten, zodat u altijd een passend model kunt vinden. Daarbij zijn alle modellen gemaakt van de beste materialen en leer soorten, zodat u altijd van een kwalitatief horloge voorzien bent. Bekijk alle modellen online! Vanaf €50 euro verzenden wij gratis.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Rosefield dameshorloge | Juwelier Avenue

Laat u inspireren door de prachtige horloges van Rosefield. Dit Nederlandse merk heeft zich geïnspireerd op wereldsteden zoals Amsterdam & New York, én dat is terug te zien in de luxueuze modellen. Zo zijn er dan ook verschillende collecties die namen hebben van straten in New York. Denk aan de Mercer collectie of The Upper East Side collectie. Bij juwelier avenue vind je zilveren, gouden en rosé gouden Rosefield horloges. Daarnaast hebben we ook nog zwarte en grijze modellen beschikbaar. Bekijk al onze modellen online of kom langs in onze winkel in Dordrecht en laat u adviseren!

Horloges van Rosefield bij Juwelier Avenue

Een horloge van Rosefield is natuurlijk ook erg leuk om als cadeau te doen! Geef dit door bij uw bestelling dan pakken wij het mooi voor u in. Als officiële dealer van het merk Rosefield ontvangt u bij ons altijd 24 maanden fabrieksgarantie. Hoe fijn is dat!  Uiteraard hebben we ook nog andere mooie sieraden en horlogemerken. Kom gerust langs in onze winkel aan de Bagijnhof 4 in Dordrecht. Hier helpen we u graag en geven we persoonlijk advies!

Neem contact op

Wilt u graag meer informatie over Rosefield dameshorloges? Dan helpen we u uiteraard verder! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of bel ons! Dat kan via 078 – 613 9003. Tot snel!