Ringen Dordrecht

Ringen Dordrecht

Bent u op zoek naar ringen Dordrecht? Dan bent u bij Juwelier Avenue aan het juiste adres! Met twee vestigingen in het centrum van Dordrecht is Juwelier Avenue uw ideale juwelier in Dordrecht. Juwelier Avenue is een juwelier met meer dan 40 verschillende top merken. U bent altijd welkom in de twee vestigingen in Dordrecht om op zoek te gaan naar uw gewenste ringen.

Behoefte aan een persoonlijk advies? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Ringen Dordrecht – Aanbod bij Juwelier Avenue

Het assortiment van Juwelier Avenue bestaat uit verschillende topmerken zoals: Seiko, Ti Sento, Guess, Buddha to Buddha, Kyboe! Cluse, Citizen en Hugo Boss. Op de website vindt u meer informatie over de merken die wij aanbieden en kunt u direct het assortiment bekijken. Wij bieden u een gratis verzending aan bij alle aankopen vanaf €50,-, 14 dagen bedenktijd. Wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen voordat u een bestelling plaatst. Naast onze webshop hebben wij twee winkels gevestigd in het centrum van Dordrecht. U bent altijd welkom om langs te komen. Wij zorgen er altijd voor dat we voor u op de hoogte zijn van de laatste trends zodat u de nieuwste sieraden bij ons kunt aanschaffen.

Ringen Dordrecht –  Ook trouwringen

Ook wanneer u op zoek bent naar trouwringen kunt u bij ons terecht. Bij ons zijn trouwringen te vinden van merken zoals: Alliance, Breuning, Eclat en Promises. Deze trouwringen merken hebben allen hun eigen verschillende modellen en methodiek zodat jullie de juiste trouwringen kunnen vinden. Naast deze merken is het ook mogelijk om jullie eigen trouwringen samen te stellen. Het kopen van trouwringen is een proces waar rust, aandacht en tijd voor nodig. Dit begrijpen wij heel goed en daarom nemen wij tijdens een afspraak graag de tijd voor jullie.

Ringen Dordrecht –  Contact

U kunt altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft over bepaalde ringen. U kunt u altijd langskomen in één van onze winkels of de collectie alvast online bekijken. Wij helpen u graag met het vinden van uw gewenste ringen.