Rebel en Rose armbanden

Rebel en Rose armbanden

Op zoek naar Rebel en Rose armbanden? Zoek niet verder, want bij Juwelier Avenue kunt u terecht voor een ruim aanbod aan Rebel en Rose armbanden in verschillende kleuren en stijlen. Het merk Rebel & Rose staat voor ultieme vrijheid en het verleggen van grenzen. Deze modieuze en inspirerende sieraden van deze tijd kunt u kopen bij ons in de winkel of in de webshop! Wij hebben gratis verzending vanaf 50 euro en krijgt 14 dagen bedenktijd! Liever persoonlijk advies? Kom dan gezellig langs in onze winkel in Dordrecht!

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Bestel uw Rebel en Rose armbanden online

Bij Juwelier Avenue beschikken we over een uitgebreide collectie aan sieraden van het merk Rebel & Rose. Alle sieraden zijn van hoogwaardige kwaliteit en handgemaakt. In de kralenarmbanden wordt gebruik gemaakt van natuurstenen (denk aan lava) of edelstenen. De leren armbanden van dit werk worden door de beste leervlechters uit Bali gemaakt. Het zilver komt hier ook vandaan en is door de beste zilversmeden op dat eiland gemaakt. Het merk dat van origine Nederlands is, is wereldwijd bekend en er zijn al ruim 200.000 consumenten met een sieraad van Rebel & Rose. Sluit u zich aan?

Over Juwelier Avenue

Juwelier Avenue staat altijd voor u klaar. Als sieradenspecialist hebben we een passie voor ons vak en gaan we graag met u aan tafel zitten om uw wensen te bespreken. Zo hebben we ruim 40 merken in ons assortiment, waardoor we u altijd kunnen verblijden met iets wat bij u past. Kom naar onze winkel aan de Bagijnhof of Sarisgang in Dordrecht.

Rebel en Rose armbanden bestellen

Bestel uw favoriete merk nu gemakkelijk online in onze webshop. Vanaf een bedrag van 50,- euro hoeft u geen verzendkosten te betalen. Ook kunt u natuurlijk langskomen in onze fysieke winkel, zodat u alles met eigen ogen kunt bekijken en passen. Dit is wel zo fijn! Graag tot snel bij juwelier Avenue!