Rebel en Rose armband heren

Rebel en Rose armband heren

Bent u op zoek naar een Rebel en Rose armband heren? Neem dan gerust een kijkje op de website van Juwelier Avenue. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan armbanden van dit stoere merk. Hieronder kunt u een overzicht zien van onze zilveren en leren armbanden, maar in de winkel hebben we nog véél meer keuze. Kom gerust langs om onze collectie te bekijken!

Bij vragen staan we altijd voor u klaar! Neem contact met ons op via het contactformulier.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Rebel en Rose armband heren | Juwelier Avenue

Rebel en Rose is een merk van Nederlandse bodem. Tóch zijn er al meer dan 200.000 tevreden consumenten in het bezit van een sieraad van Rebel en Rose. Deze mooie sieraden zijn dan ook handgemaakt in Bali, waar de beste leervlechters en zilversmeden met veel precisie werken om deze armbanden te vervaardigen. Ook heeft het merk kralenarmbanden van natuurstenen, zoals lava en edelstenen. Komt u langs bij ons in de winkel om een herenarmband van Rebel en Rose te kopen? Dit is natuurlijk ook een superleuk cadeautje voor een verjaardag, Vaderdag of gewoon omdat.

Wij staan voor u klaar!

Juwelier avenue staat altijd voor u klaar wanneer u iets bij ons koopt. Of het nu online is of bij ons in de winkel in Dordrecht. Wij helpen u graag verder! Wist u dat de sieraden van Rebel & Rose in verschillende maten beschikbaar zijn? Zo kunnen ze veelal unisex gedragen kunnen worden. Shop online en ontvang bij een bedrag van €50 euro gratis verzending. Goed om te weten is dat Juwelier Avenue officieel dealer is van het merk Rebel & Rose en daarom bieden we u altijd 6 maanden fabrieksgarantie.

Bekijk alle Rebel & Rose sieraden hier.

Heeft u nog vragen?

Rebel en Rose armband heren kopen, maar heeft u nog vragen? Vraag dan gerust alles na bij één van onze medewerkers. Wij helpen u graag en beantwoorden al uw vragen. U kunt dit doen via het contactformulier op de site of via 078 – 613 9003.