Michael Kors smartwatch bestellen

Michael Kors smartwatch bestellen

Michael Kors smartwatch bestellen? Kijk op de webshop van juwelier Avenue! In de webshop zijn altijd de nieuwste modellen te vinden van de Michael Kors smartwatch. Deze modellen beschikken over een aantal nieuwe gadgets zoals tempratuur sensor, google smart help en nog veel meer ontwikkelingen. Boven de €50,00 wordt het artikel gratis verzonden.

Meer bekijken
Specifieke wensen?

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Michael Kors smartwatch bestellen – overig

Juwelier Avenue maakt niet alleen gebruik van een webshop maar heeft ook twee winkels in het centrum van Dordrecht gevestigd. De winkels zijn onderverdeeld in twee categorieën. Eén van winkels verkoopt vooral horloges en de andere locatie verkoopt voornamelijk sieraden. De winkels worden gescheiden gehouden zodat u een beter overzicht heeft over de artikelen die juwelier Avenue verkoopt en dat wij u uitgebreider kunnen adviseren over de artikelen die wij verkopen. De webshop van juwelier Avenue biedt het assortiment van artikelen van de beide locaties aan.

Heeft u een kapot horloge? Ook dan kunt u bij juwelier Avenue terecht! Naast het verkopen van horloges, repareert juwelier Avenue uw kapotte horloge ook. Als u een horloge bij juwelier Avenue heeft gekocht kunt u door middel van uw garantiebewijs uw batterij van het horloge laten vervangen als deze op is. Ook als uw horloge nog niet water dicht is maar u dit wel graag zou willen is het mogelijk om dit bij juwelier Avenue te doen. Binnen twee dagen heeft juwelier Avenue uw horloge waterdicht gemaakt.

Gaat u binnenkort trouwen en heeft u hulp nodig met het uitzoeken van uw trouwringen? Maak dan een afspraak bij juwelier Avenue. Boven de locatie bij de Bagijnhof hebben wij een trouwringen studio waar wij in alle rust met u en uw partner het assortiment en uw wensen kunnen bespreken.

Gegevens

Voor de contactgegevens en openingstijden van onze winkel kunt u kijken op onze contactpagina. Heeft u een dringende vraag of wilt u ons telefonisch bereiken? Dan kunt u altijd naar onze winkel bellen tijdens de openingsuren.