Michael Kors juwelier

Juwelier Michael Kors

In Dordrecht vindt u Michael Kors Juwelier Avenue, voor al uw Michael Kors horloges voor dames en heren. Alle horloges uit deze collectie worden persoonlijk door ons geselecteerd. Hierbij letten wij altijd op de laatste trends. Wij werken uitsluitend met kwaliteit merken waaronder Michael Kors. Wilt u onze complete Michael Kors collectie bekijken? Kom dan gerust langs bij onze juwelier in de Bagijnhof Dordrecht.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Michael Kors Juwelier – Over het merk

Michael Kors staat voornamelijk bekend om zijn elegante en luxe kledinglijnen. Deze eigenschappen zijn meegenomen bij het ontwerpen van de horloges. De horloges worden sinds 2004 op de markt gebracht, en staan voor luxueus, Amerikaans, casual chic. Ze worden gezien als sieraden, en onderdeel van de modebewuste Michael Kors garderobe. De casual uitstraling van de horloges zorgt ervoor dat ze zowel door vrouwen als mannen gedragen kunnen worden.

Michael Kors Juwelier, webshop en meer

Het is ook mogelijk om de complete collectie van Michael Kors en onze andere merken online te bekijken. In onze uitgebreide webshop vindt u alle modellen, met alle benodigde informatie en foto’s. U kunt ze vervolgens direct en gemakkelijk bestellen. Daarnaast profiteren onze klanten van verschillende extra services. U heeft bijvoorbeeld te allen tijde garantie op de vervanging van lege batterijen. En het waterproof maken van uw horloge is voor u kosteloos.

Bestel nu uw Michael Kors horloge online via de webshop. Of kom langs bij onze juwelier aan de Bagijnhof te Dordrecht. Heeft u vragen over een product? We zijn bereikbaar per e-mail, en natuurlijk in onze juweliers.