Michael Kors dames smartwatch

Michael Kors dames smartwatch

Interesse in een Michael Kors dames smartwatch? Neem een kijkje op de webshop van juwelier Avenue. Michael Kors is een merk dat elegantie en stijl uit straalt. Juwelier Avenue heeft de nieuwste modellen van Michael Kors in zowel de winkel als in de webshop. De nieuwste Michael Kors access heeft een aantal leuke gadgets op het horloge, onder andere een stappenteller en een ingebouwde fitness tracker.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Meer dan een Michael Kors dames smartwatch kopen?

Juwelier Avenue heeft naast een webshop ook twee winkelpanden in het centrum van Dordrecht. Een van de panden verkoopt sieraden en de andere verkoopt horloges. De panden blijven gescheiden omdat u hierdoor een beter en duidelijk overzicht heeft over de artikelen die juwelier Avenue verkoopt en wij u beter kunnen adviseren met uw keuze.

Naast het verkopen van horloges en sieraden kunt u bij ons in de winkel ook langskomen voor het repareren van horloges. Heeft u een horloge bij ons gekocht? Dan kunt u met het garantiebewijs uw batterij van het horloge laten vervangen als deze op is aan de hand van uw garantiebewijs. Ook kunt u langskomen bij juwelier Avenue als uw horloge niet waterdicht is en u dit wel prettiger vindt. Binnen twee dagen kan juwelier Avenue uw horloge waterdicht maken.

Bent u op zoek met uw partner naar trouwringen? Kom dan langs bij onze locatie op de Bagijnhof! Boven deze locatie hebben wij een aparte ruimte waar wij rustig met u en uw partner kunnen zitten om de wensen van de trouwringen te bespreken. Ons assortiment trouwringen bestaat uit Alliance, Eclat, Breuning, Promises.

Online bestellen of in de winkel?

Wilt u een Michael Kors dames smartwatch bij ons bestellen maar wilt u het liever in de winkel komen kopen? U bent van harte welkom! Onze locaties zijn zeven dagen in week geopend. Voor de openingstijden en contactgegevens kunt u kijken op onze contactpagina.