Micheal Kors watch

Michael Kors access smartwatch

Wilt u een nieuwe Michael Kors Access Smartwatch kopen? Bij Juwelier Avenue heeft u online en in de winkel een ruime collectie aan Michael Kors horloges. U kunt onze complete collectie smart- en analoge horloges van Michael Kors direct online bekijken in onze webshop. Bestel en betaal gemakkelijk via iDeal.

Meer bekijken
Specifieke wensen?

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Michael Kors Access Smartwatch modellen

De Smartwatch van MK is ontwikkeld in samenwerking met Google, en uitgerust met Android Wear. Er zijn verschillende modellen, met metalen of siliconen bandjes beschikbaar. Het touch screen scherm is 1.4 inch, en stof- en waterdicht. Daarnaast heeft het horloge een uitstekende accu en een grote interne opslag van 4GB. Notificaties worden weergegeven op het scherm, en door middel van trillingen. Het horloge kan tot slot ook gebruikt worden als fitness tracker met verschillende toepassingen.

Bestel nu online bij Juwelier Avenue

Alle smart watches en analoge horloges, bekijkt u direct in onze webshop. Hier vindt u onze complete collectie, en kunt u direct uw favoriete nieuwe horloge bestellen. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen in onze juweliers aan de Bagijnhof en Sarisgang te Dordrecht. Naast onze collectie sieraden en horloges, beschikken we over een professionele trouwringenstudio. Aan al onze online- en winkel klanten bieden we een uitgebreide service voor onderhoud, reparatie en het vervangen van batterijen. Heeft u nog vragen of opmerkingen over onze winkels of de producten die we verkopen? Neem dan gerust contact met ons op door middel van het contactformulierWe streven er naar uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Mocht u direct contact willen dan is het natuurlijk ook altijd mogelijk om telefonisch contact op te nemen. We zien u graag bij Juwelier Avenue!