Kyboe horloge sale

Kyboe horloge sale

Bekijk nu onze KYBOE horloge SALE! Juwelier Avenue heeft regelmatig een sale op verschillende merken, waaronder KYBOE!. Online kunt u onze complete collectie horloges van verschillende merken bekijken, en in de sale vindt u de mooiste modellen met flinke kortingen. Daarnaast kunt u ook langskomen in één van onze twee juweliers in hartje Dordrecht. Hier helpen wij graag bij het uitzoeken van uw nieuwe horloge.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

KYBOE horloge sale – Het merk

KYBOE! is een Hollands merk dat in de afgelopen tijd door veel BN’ers wordt gedragen. Maar ook wereldwijd begint het steeds meer populariteit te winnen. De horloges zijn opvallend, groot en kleurrijk. De ontwerpen zijn gebaseerd op het Hollandse landschap van kleurrijke tulpenvelden. De horloges hebben wijzerplaten van 40, 48 en zelfs 55 mm. daarom val je met een KYBOE! horloge gegarandeerd op. Juwelier Avenue heeft een persoonlijke selectie gemaakt van de mooiste modellen uit de verschillende lijnen van het merk.

Bestel uw nieuwe horloge online

Via onze uitgebreide webshop kunt u gemakkelijk uw nieuwe favoriete horloge uitzoeken. Bekijk ons uitgebreide aanbod, en kies uit de verschillende topmerken die wij aan ons aanbod hebben toegevoegd. Wanneer u behoefte heeft aan een fysieke winkel, kunt u altijd langskomen in het centrum van Dordrecht. Avenue heeft twee juweliers aan de Bagijnhof en Sarisgang, waar onze medewerkers u graag verder helpen. Daarnaast beschikken we over een professionele trouwringen studio, met trouwringen van bekende kwaliteitsmerken.