Ketting Ti Sento

Ketting Ti Sento

Op zoek naar een ketting Ti Sento? Juwelier Avenue heeft een ruim aanbod aan sieraden van het merk Ti Sento Milano. Creëer uw eigen persoonlijke stijl en draag deze sieraden van onweerstaanbare luxe en Milanese stijl. De collectie is ontworpen op een manier waardoor u gemakkelijk sieraden kunt mixen en matchen. Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van een mooie Ti Sento ketting? Wij helpen u graag! Kom langs in de winkel en bekijk de gehele collectie.

Ook kunt u online shoppen! Bekijk hieronder ons online aanbod.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Ketting Ti Sento | Juwelier Avenue staat voor u klaar.

Een ketting van het merk Ti Sento Milano staat altijd stijlvol én elegant. Alle sieraden van Ti Sento Milano worden gemaakt volgens hoge kwaliteitseisen. De zirkonia’s in de sieraden worden zonder lijm, door diamantzetters met de hand geplaatst. In ons aanbod vindt u verschillende kleuren sieraden, denk hierbij aan gerhodineerd, verguld met 18 karaat geel – of roségoud.

Juwelier Avenue staat voor u klaar!

Wij hebben twee vestigingen in het centrum van Dordrecht. U kunt hier altijd terecht. Onze verkoopadviseurs helpen u graag met al uw vragen. Hier kunt u naast het aanbod van gloednieuwe horloges en sieraden ook voor uw reparaties terecht. Benieuwd naar alle andere merken in ons aanbod? Neem hier een kijkje. Ook kunt u bij ons terecht voor trouwringen én hebben wij ons eigen atelier. Hier kunt u terecht voor onze horlogemaker en Goudsmit

Neem contact met ons op!

Hulp nodig bij het uitzoeken van een ketting Ti Sento Milano? Dan staan wij voor u klaar! Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. U kunt langskomen in de winkel in Dordrecht. Ook kunt u uw vragen stellen via ons contactformulier. Tot snel!