Juwelier Zwijndrecht

Juwelier Zwijndrecht

Juwelier Avenue is met een complete webshoptwee winkels en centrale ligging in Dordrecht centrum uw professionele juwelier Zwijndrecht en omgeving. We nodigen u uit om langs te komen in één van onze winkels. En u te laten inspireren door topmerken als Zinzi, Pulsar, Breil, Ti Sento, Hugo Boss, Kyboe!, Fossil, Tommy Hilfiger, Ice Watch, Seiko, Buddha to Buddha en Guess. Wij blijven voor u continue op de hoogte van de laatste trends en nieuwste collecties op het gebied van sieraden en horloges. Wij zijn er ook voor al uw reparaties voor gouden en zilveren sieraden.

Behoefte aan een persoonlijk advies? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Juwelier Zwijndrecht – collectie sieraden en horloges

Bij Juwelier Avenue bieden wij u een zeer uitgebreide collectie, in onze winkels vindt u meer dan 40 verschillende topkwaliteit merken. Samen met u zoeken wij naar naar de perfecte stijl, passend bij uw wensen en binnen uw prijsklasse. Ook hebben wij beschikking over over een professionele trouwringen studio. Waar we in alle rust met volledige aandacht uw perfecte trouwringen kunnen samenstellen of uitzoeken uit de collectie.

Juwelier Zwijndrecht – onze complete webshop

U kunt al onze collecties horloges en sieraden van meer dan 40 merken ook online in onze webshop vinden. Hierin hebben wij alle merken overzichtelijk gesorteerd. U kunt daarnaast ook zoeken binnen de verschillende collecties en andere categorieën. Wij bieden twee weken bedenktijd na uw aankoop, gratis verzending bij een aankoop van €50,- of meer. En uiteraard zijn wij voor verdere vragen over uw aankoop bereikbaar in onze winkels.

Bekijk alle merken online, of kom direct langs in één van onze winkels. Wij helpen u graag persoonlijk bij het uitkiezen en passen van uw nieuwe horloge of sieraad. Aan al onze klanten bieden wij daarnaast een uitgebreide service. Waaronder het water proof maken van uw horloge. En ook een complete garantie op vervanging van uw lege batterijen.