Juwelier Papendrecht

Juwelier Papendrecht

Juwelier Avenue is met twee winkels in het centrum Dordrecht en een zeer complete webshop, uw ideale juwelier Papendrecht en omgeving. Kom daarom gerust langs in Dordrecht, in één van onze twee winkels. En laat u verrassen door topmerken als Ti Sento, Seiko, Pulsar, Buddha to Buddha, Hugo Boss, Michael Kors Garmin Ice Watch en Guess. We zorgen ervoor dat we continu op de hoogte blijven van de laatste collecties en trends op het gebied van sieraden en horloges.

Behoefte aan een persoonlijk advies? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Juwelier Papendrecht: sieraden, horloges en meer

Juwelier Avenue biedt een zeer complete collectie, met meer dan 40 verschillende topmerken te vinden in onze twee juweliers in Dordrecht. Samen met u gaan we op zoek naar de juiste stijl, passend bij uw budget en wensen. Naast onze winkels in het centrum van Dordrecht beschikken wij ook over een trouwringenstudio. Waar we met veel aandacht en rust uw perfecte trouwringen uitzoeken en of samenstellen in onze trouwringen configurator.

Juwelier Papendrecht: uitgebreide webshop

U kunt onze collectie horloges en sieraden ook vinden in de webshop. Onze uitgebreide collectie vindt u zeer overzichtelijk ingedeeld, in verschillende categorieën of per merk. Wij bieden bij alle aankopen vanaf €50,- een gratis verzending, 14 dagen bedenktijd na uw aankoop. En daarnaast zijn wij voor vragen over uw aankoop altijd bereikbaar in onze winkel.

Bekijk onze collecties online, of kom langs in één van onze winkels in het centrum van Dordrecht. Wij helpen u daar graag persoonlijk bij het passen en of uitzoeken van uw nieuw horloge of sieraad. Laat u verrassen door onze extra service. Zoals de garantie op het vervangen van lege batterijen of het waterproof maken van uw horloge. Wij repareren ook sieraden in het goud of zilver.