Juwelier Ice Watch

Juwelier Ice Watch

Juwelier Avenue is een uitstekende juwelier Ice Watch in Dordrecht, met de mooiste horloges van Ice Watch. Bij ons vindt u een uitgebreide collectie voor zowel heren als dames. Hierbij volgen wij altijd de laatste trends, en werken we uitsluitend met topkwaliteit merken als Ice Watch en Seiko.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Juwelier Ice Watch – De mooiste horloges

In onze collectie van Ice Watch hebben wij de meest recente, trendy en stijlvolle ontwerpen voor u geselecteerd. Ice watch maakt waterdichte, functionele horloges van stevig kunststof in trendy, felle kleuren. In onze juwelier winkels in het centrum van Dordrecht vindt u naast Ice Watch meer dan 40 kwaliteitmerken op het gebied van horloges, plus een ruim assortiment sieraden. Voor iedere stijl en ieder budget is een geschikt horloge of sieraad te vinden!

Juwelier Ice Watch – de Avenue online shop

Bekijk ook eens het complete assortiment Ice Watch horloges in onze Avenue webshop. Een zorgvuldig door ons geselecteerde collectie is hierop te vinden, en voor u overzichtelijk per categorie weergegeven. Wanneer u uw horloge of sieraad via onze webshop bestelt, profiteert u van de gratis verzending bij alle aankopen vanaf €50,-. U heeft bij ons 14 dagen bedenktijd en betaalt veilig en direct via iDeal.

Mocht u toch nog een vraag hebben over uw online aankoop. Dan kunt u natuurlijk altijd langskomen in één van onze vestigingen. Of bel of mail ons eventjes.