fossil

Juwelier Fossil

Juwelier Avenue is uw juwelier Fossil Dordrecht, met de mooiste horloges van Fossil voor dames en heren. Bij Avenue vindt u een uitgebreide collectie van verschillende topmerken waaronder Fossil. Bij de samenstelling en het vernieuwen van onze persoonlijk geselecteerde collecties, letten wij altijd op de laatste trends.

Meer bekijken
Specifieke wensen?

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Juwelier Fossil – De mooiste horloges

In onze geselecteerde collectie van Fossil bieden wij prachtige en modieuze designs voor heren en dames. De horloges van Fossil worden gekenmerkt door een sportief en stoer uiterlijk, en de beste materialen zijn hiervoor gebruikt. In onze juwelier winkels in het centrum van Dordrecht vindt u naast Fossil meer dan 40 kwaliteitmerken op het gebied van horloges en sieraden zoals armbanden en ringen. Voor iedere stijl, smaak en ieder budget hebben wij een passend sieraad of horloge!

Juwelier Fossil – De Avenue online shop

Bekijk onze Fossil horloges ook eens online in de webshop. De zorgvuldig geselecteerde collectie is hier te vinden, inclusief duidelijke foto’s per product. Als u besluit uw horloge via de webshop te bestellen, profiteert u bij alle aankopen vanaf €50,- van onze gratis verzending. Na aankoop heeft u 14 dagen bedenk tijd en u kunt direct veilig via iDeal betalen. Heeft u nog vragen over uw online aankopen? Dan kunt u natuurlijk langskomen in één van onze winkels te Dordrecht.