Hugo Boss horloges mannen

Hugo Boss horloges mannen

Juwelier Avenue heeft een divers assortiment Hugo Boss horloges mannen. Zowel in de winkel als op de webshop biedt juwelier Avenue Hugo Boss horloges aan. Voor jezelf of voor een ander is Hugo Boss een perfect cadeau. Hugo Boss horloges zijn stijlvol en beschikken allemaal over een Zwitsers uurwerk. Voor advies of vragen bent u van harte welkom in één van onze winkels. Het team staat voor u klaar om u te helpen.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Hugo Boss horloges mannen kopen bij Juwelier Avenue

Juwelier Avenue heeft naast de webshop ook twee winkels in Dordrecht. Eén van de winkels is voornamelijk gespecialiseerd in het verkopen van horloges en de andere winkel is gespecialiseerd in het verkopen van overige sieraden. Door deze winkels gescheiden te houden heeft u een duidelijker overzicht welke artikelen juwelier Avenue verkoopt. De webshop verkoopt artikelen uit beide winkels. Juwelier Avenue biedt producten aan van ongeveer 40 verschillende merken. Als u liever iets koopt in de webshop maar niet zeker weet wat u van het product vindt heeft u 14 dagen bedenktijd na het arriveren van het bestelde product.

U kunt bij juwelier Avenue ook terecht met een kapot horloge. Wij zullen met goede zorg omgaan met uw artikelen en deze repareren als dit mogelijk is. Naast het repareren van horloges kunt u bij ons ook terecht voor horloge batterijen. Deze kunt u gratis laten omwisselen bij juwelier Avenue met het garantie bewijst. Naast het repareren van uw horloge is het ook mogelijk om uw horloge water dicht te maken tegen een leuke prijs.

Gaat u binnenkort trouwen en bent u op zoek naar trouwringen? Dat is ook mogelijk bij juwelier Avenue! Boven de locatie op de Bagijnhof hebben wij een trouwringen studio waar we gezamenlijk het assortiment kunnen bekijken van de volgende merken: Alliance, Eclat, Breuning, Promises. Wij bespreken graag uw wensen en adviseren als u vragen heeft.

Meer informatie

De winkels van juwelier Avenue zijn zeven dagen per week geopend voor de openingstijden kunt u hier kijken. Wij hopen u snel te mogen ontvangen in één van onze winkels.