Hugo boss horloge sale

Hugo boss horloge sale

Op zoek naar Hugo Boss horloge sale? Stop met zoeken en kijk in de webshop van juwelier Avenue voor de verschillende Hugo boss horloge sale modellen. Hugo boss horloges hebben een mooi ontwerp en zijn ontworpen voor mannen die weten wat hij wilt. De horloges hebben allemaal en Zwitsers uurwerk en worden vaak gezien als stijlvol. Wilt u advies over een van de modellen? Kom dan gerust langs in onze winkel, het team van juwelier Avenue helpt u graag.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Hugo boss horloge SALE bij Juwelier Avenue

Juwelier Avenue heeft naast de webshop ook twee fysieke winkels in het centrum van Dordrecht. Doordat de winkels niet hetzelfde assortiment aanbieden heeft u een groot aanbod per winkel. De winkels zijn beide op een andere categorie gericht. De ene winkel is gefocust op sieraden en de andere winkel op horloges. Hierdoor kunt u overzichtelijk het aanbod zien. De webshop beschikt over het gehele assortiment. Naast het aanbieden van horloges en sieraden heeft juwelier Avenue ook een trouwringenstudio boven één van de winkels. Hier kunt u in alle rust uw trouwringen samenstellen of uitkiezen met uw partner.

Naast het merk Hugo Boss heeft juwelier Avenue nog 40 andere merken in het assortiment zitten. Voor zowel mannen als vrouwen is er voldoende keuze in de webshop en in de winkel. Wilt u iets bestellen in de webshop maar heeft u nog twijfels? U heeft 14 dagen bedenktijd nadat u het product heeft ontvangen. Hierdoor kunt u het product in het echt bekijken en dan uw besluit nemen. Bestellingen vanaf €50,00 worden in de webshop gratis verzonden.

Heeft u een kapot horloge? Dan kunt u die langs brengen in één van de winkels voor reparatie. Uw horloge wordt met uiterste zorg behandelt. Naast het repareren van horloges kunt u ook langskomen voor een lege horlogebatterij. Als u het horloge bij juwelier Avenue heeft gekocht kunt u het horlogebatterij gratis laten vervangen als uw het garantiebewijs meeneemt.

Meer informatie

De winkels van juwelier Avenue zijn zeven dagen per week geopend en het team staat altijd voor u klaar om u te helpen en adviseren met het maken van een keuze. Als u vragen en/of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen met juwelier Avenue.