Horloge winkel Dordrecht

Horloge winkel Dordrecht

Op zoek naar een horloge winkel in Dordrecht? Dan is Juwelier Avenue geschikt voor u! Wij zijn gevestigd in het centrum van het pittoreske Dordrecht. Bij ons vindt u de mooiste horloges en sieraden voor hem en haar. Ook voor uw reparaties kunt u terecht bij ons, deze worden met de grootste zorg in behandeling genomen.

Bekijk onze webshop!

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Juwelier Avenue voor horloges

Bij juwelier Avenue vindt u een breed assortiment aan horloges van meer dan 40 topmerken. Wij bieden horloges aan van onder andere Guess, Casio, Tommy Hilfiger, Diesel en meer. Neem alvast een kijkje naar ons assortiment in de webshop. Bij Juwelier Avenue zijn wij altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van horloges en sieraden. Dit kunt u ook terug zien in ons assortiment dat up-to-date is. Het maakt niet uit wat voor stijl u zoekt of welke prijsklasse u heeft, bij ons vindt u het.

Horloge winkel Dordrecht centrum

U bent altijd van harte welkom in onze winkel. Door onze winkel te bezoeken heeft u de mogelijkheid om de horloges in het echt te bekijken, te voelen en te passen. U kunt ook alvast een kijkje nemen in onze webshop en eventueel het horloge direct bestellen. Bij een aankopen van minimaal €50,- profiteert u van onze gratis verzending. Daarnaast heeft u 14 dagen bedenktijd. Mocht u vragen hebben over een horloge of over uw bestelling, aarzel dan niet en neem contact op met ons. Wij staan u graag te woord. Wilt u liever persoonlijk geholpen worden? Kom dan langs in onze winkel.

Naast horloges verkoopt Juwelier Avenue ook sieraden. U kunt een hoge service en klantvriendelijkheid van ons verwachten. Wij testen bijvoorbeeld of uw horloge waterbestendig is, u heeft garantie op het vervangen van batterijen en door een aankopen te doen spaart u automatisch mee voor korting. Samen gaan we op zoek naar het perfecte horloge die bij uw wensen en prijsklasse aansluit. Kom gerust een keer langs! U kunt een afspraak maken door een e-mail te sturen naar bagijnhof@juwelieravenue.nl of te bellen naar 078 – 648 9762.