Horloge Dordrecht

Horloge Dordrecht

Wanneer u op zoekt bent naar een horloge Dordrecht, bent u bij Juwelier Avenue aan het juiste adres. Juwelier Avenue is uw juwelier in het centrum van Dordrecht, met de mooiste horloges.

Behoefte aan een persoonlijk advies? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Horloge Dordrecht – De mooiste horloges

U kunt bij ons een uitgebreide collectie aan horloges vinden van meer dan 40 top merken. Hierbij kunt u denken aan merken zoals G-SHOCK, Casio, Citizen, Seiko, Ice Watch en meer. Bekijk gerust onze webshop om het assortiment aan horloges te bekijken. Wij volgen altijd de laatste trends zodat wij u altijd van de nieuwste modellen kunnen voorzien. Naast horloges vindt u in onze winkels ook een ruim assortiment aan sieraden van kwaliteitsmerken. Voor iedere stijl en iedere prijsklasse is er bij ons iets te vinden.

Horloge Dordrecht – Juwelier Avenue online shop

U bent altijd welkom in onze beide winkels. Hier kunt u verschillende horloges bekijken en passen. Naast onze winkels is het ook mogelijk om het assortiment in onze webshop te bekijken en uw gewenste horloge direct te bestellen. In de webshop vindt u een complete collectie welke overzichtelijk is gesorteerd. Wanneer u online een horloge bestelt, profiteert u van onze gratis verzending bij aankopen vanaf €50,-. Ook heeft u 14 dagen bedenktijd en betaalt u direct en veilig via iDeal. Wanneer u nog vragen heeft over een bepaalde horloge of over het bestel proces dan kunt u altijd contact met ons opnemen of langs komen in de winkels.

Naast het kopen van een horloge biedt Juwelier Avenue u meer service. Onze klanten profiteren van extra services zoals het controleren van de waterbestendigheid van uw horloge, uitstekende garantie op vervanging van lege batterijen en een bonuspunten systeem waarmee u korting spaart. U kunt gerust langskomen in één van onze juweliers zaken, dan gaan wij samen met u op zoek naar een horloge die bij u past in uw gewenste prijsklasse.