Guess juwelier

Aan de Bagijnhof in Dordrecht vindt u Guess Juwelier Avenue. Voor al uw Guess horloges voor zowel dames als heren. Alle horloges uit de collectie worden persoonlijk door ons geselecteerd. Hierbij creëren wij een divers aanbod en volgen altijd de laatste trends. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmerken zoals Guess, Armani en Michael Kors. Wilt u de volledige Guess collectie bekijken? U bent welkom in onze juwelier aan de Bagijnhof Dordrecht.

Meer bekijken
Specifieke wensen?

De mooiste horloges en sieraden bij Juwelier Avenue!

Guess Juwelier – Over het merk

Het merk Guess is in 1981 opgericht door de broers Armand, Paul, Georges en Maurice Marciano. Het eerste product dat zij ontwierpen was een Guess spijkerbroek. Dit is uiteindelijk uitgegroeid tot een wereldberoemd fashion merk, door een goede marketingstrategie. Het eerste horloge van Guess kwam in 1984 op de markt. Het volgt de stijl van de kledinglijn, met als doel de accessoires bijpassend bij een outfit te maken. De uitgebreide collectie van Guess horloges wordt gekenmerkt als modieus, chic en trendy. Er wordt gewerkt met duurzame materialen, waardoor deze horloges jarenlang mee zullen gaan.

Guess Juwelier, webshop en meer

Ook is het mogelijk om de complete collecties van Guess en onze andere merken in de webshop te bekijken. In onze uitgebreide webshop vindt u alle modellen gesorteerd per merk, met alle benodigde informatie en foto’s beschikbaar. U kunt ze vervolgens direct en gemakkelijk bestellen. Wij zorgen dat uw horloge veilig en snel bij u wordt bezorgd. Onze klanten profiteren daarnaast altijd van extra services. Zo heeft u te allen tijde garantie op de vervanging van lege batterijen. Het waterproof maken van uw horloge is voor u tevens kosteloos.

Bestel nu direct uw Guess horloge online via de webshop. Of kom eens langs bij onze juwelier aan de Bagijnhof te Dordrecht. Heeft u vragen over een horloge? Wij zijn gemakkelijk bereikbaar via e-mail, en natuurlijk in onze juweliers.